Advocaat Termunterzijl

Wil jij een ijzersterke advocaat in Termunterzijl die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Termunterzijl verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Termunterzijl – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Termunterzijl gezocht?

Een advocaat in Termunterzijl vinden

Advocaat Termunterzijl
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Termunterzijl, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Borgsweer, Termunten en Nieuw Scheemda bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Termunterzijl

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Termunterzijl? Het zoeken van de perfecte advocaat in Termunterzijl is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Termunterzijl. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Termunterzijl die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Termunterzijl
 • Ontslag aanvechten in Termunterzijl
 • Personen- en Familierecht advocaat Termunterzijl
 • Arbeidsrecht advocaat Termunterzijl
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Termunterzijl
 • Strafrecht advocaat Termunterzijl
 • Letselschade advocaat Termunterzijl
 • Ondernemingsrecht advocaat Termunterzijl
 • Civielrecht advocaat Termunterzijl
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Termunterzijl

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Termunterzijl

Een plaatselijk advocatenkantoor in Termunterzijl kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Termunterzijl helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Termunterzijl is dat je altijd een individu in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Termunterzijl

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Termunterzijl

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Termunterzijl, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Termunterzijl. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Termunterzijl. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Termunterzijl jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Termunterzijl

Een jurist in Termunterzijl is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Termunterzijl uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet verrichten. Hou hier dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Termunterzijl?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Termunterzijl.

Letselschade advocaat Termunterzijl

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Termunterzijl je begeleiden. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Termunterzijl je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Termunterzijl is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Termunterzijl vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Termunterzijl.

Letselschade advocaat Termunterzijl zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Termunterzijl zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Termunterzijl

Als je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Termunterzijl in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Termunterzijl heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Termunterzijl.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Termunterzijl.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Termunterzijl en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Termunterzijl

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Termunterzijl zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Termunterzijl te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Termunterzijl is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Termunterzijl flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Termunterzijl in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Termunterzijl in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Termunterzijl

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Termunterzijl

Gauw een kundige professional

7 november 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die exact wist wat mijn zaak benodigd had.

- Arjan Hermans

Verstand van de wet

5 november 2023

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Matthijs Kok

Betrouwbare partij

23 oktober 2023

Vertrouwde partij gevonden die me adviseert. Super!

- Kim Jonker

Betrouwbare raadsman gevonden

9 oktober 2023

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen via de raadsman.

- Erik van de Wal

Gerechtigheid!

6 oktober 2023

Door mijn uitstekende jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Paulus Willemsen

Royale schadevergoeding gekregen

30 september 2023

- Elisabeth van de Ven

Persoonlijk bijgestaan

24 september 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Annemarie Bos

Goed begeleid van start tot einde proces

11 september 2023

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Jeffrey Smeets

Echtscheiding goed begeleid

9 september 2023

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Annemieke Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Termunterzijl

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/