Advocaat Ter Aard

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Ter Aard?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ter Aard verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ter Aard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ter Aard gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ter Aard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Aard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ubbena, Zeijerveen en Zeijen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ter Aard

Het mag helder zijn dat je wanneer je een advocaat in Ter Aard zoekt, je gemiddeld niet in een beste bui bent. Veelal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Ter Aard als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Ter Aard een karwei die belangrijk is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Ter Aard en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Bovendien is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Ter Aard een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Ter Aard je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ter Aard
 • Ontslag aanvechten in Ter Aard
 • Personen- en Familierecht advocaat Ter Aard
 • Arbeidsrecht advocaat Ter Aard
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ter Aard
 • Strafrecht advocaat Ter Aard
 • Letselschade advocaat Ter Aard
 • Ondernemingsrecht advocaat Ter Aard
 • Civielrecht advocaat Ter Aard
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ter Aard

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ter Aard

Een advocatenkantoor in Ter Aard heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Ter Aard helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ter Aard heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Ter Aard

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ter Aard

Om de passende persoon in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ter Aard. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Ter Aard. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Ter Aard. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Ter Aard grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ter Aard

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Ter Aard. Je kunt een jurist in Ter Aard immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Ter Aard mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ter Aard de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ter Aard?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ter Aard.

Letselschade advocaat Ter Aard

Een letselschade advocaat in Ter Aard kan je begeleiden om een passende vergoeding te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Ter Aard helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Ter Aard is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Ter Aard vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ter Aard.

Letselschade advocaat Ter Aard zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ter Aard zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ter Aard

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Ter Aard in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ter Aard terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ter Aard.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ter Aard.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ter Aard en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ter Aard

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ter Aard zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ter Aard te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ter Aard is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Ter Aard aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ter Aard in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ter Aard in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ter Aard

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ter Aard

Geen nummer, humane afhandeling

16 november 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Charlotte van Beek

Ineens een grote schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is daardoor een stuk minder.

10 november 2023

- Miranda Kuijpers

Super geregeld

31 oktober 2023

Had in korte tijd een passende offerte op maat, fantastisch!

- Daniël Gerritsen

Deskundig en vakkundig.

26 oktober 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Barbara Kuipers

Ontslag op staande voet voorkomen

15 oktober 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Christian van Dam

Kei in zijn discipline

8 oktober 2023

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de compensatie was aanzienlijk, dankzij mijn advocaat!

- Nancy Hoekstra

Inhoudelijk en bekwaam.

30 september 2023

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Bram de Bruin

Eindelijk

22 september 2023

Na weken wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Cornelia van de Pol

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

12 september 2023

De afwikkeling tijdens de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Ilse Post

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ter Aard

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/