Advocaat Ubbena

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Ubbena die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ubbena verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ubbena – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ubbena gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Ubbena
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ubbena, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zeijen, Rhee en Ter Aard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ubbena

Wanneer je een advocaat in Ubbena zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Ubbena als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Ubbena vinden. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Ubbena en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het uitzoeken van een juiste advocaat in Ubbena een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Ubbena je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ubbena
 • Ontslag aanvechten in Ubbena
 • Personen- en Familierecht advocaat Ubbena
 • Arbeidsrecht advocaat Ubbena
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ubbena
 • Strafrecht advocaat Ubbena
 • Letselschade advocaat Ubbena
 • Ondernemingsrecht advocaat Ubbena
 • Civielrecht advocaat Ubbena
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ubbena

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ubbena

Een advocatenkantoor in Ubbena heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ubbena inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans gewenst, maar vooral indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Ubbena is dat je altijd nog een individu in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Ubbena

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ubbena

Om de passende personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ubbena. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ubbena. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Als je een aanvaring eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Ubbena. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Ubbena overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ubbena

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Ubbena. Je kunt een jurist in Ubbena immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Ubbena niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Ubbena mogelijk.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ubbena uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ubbena?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ubbena.

Letselschade advocaat Ubbena

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ubbena je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Ubbena assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ubbena is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een snel herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Ubbena vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ubbena.

Letselschade advocaat Ubbena zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ubbena zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ubbena

Wanneer je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ubbena in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Ubbena heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ubbena.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ubbena.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ubbena en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ubbena

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ubbena zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Ubbena te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ubbena is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Ubbena allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ubbena in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ubbena in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ubbena

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ubbena

Juridische begeleiding was plezierig

18 november 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Frank van de Ven

Een persoon die snapt waar hij het over heeft

11 november 2023

In minder dan no-time een deskundige jurist. Schitterend!

- Charlotte de Wit

Proces netjes begeleid

5 november 2023

Vakkundige hulp gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Joost Dekker

Goedkoop is duurkoop

24 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn vorige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Natascha de Vos

Dreigend ontslag afgewend

11 oktober 2023

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Paulus Willems

Zeer gelukkig met onze raadsman

5 oktober 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Tessa van den Broek

Snel de passende prof getroffen

1 oktober 2023

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak nodig had.

- Koen de Lange

Goed geregeld.

19 september 2023

Helder en vlot. Dank!

- Petrus Koning

Goed geregeld.

11 september 2023

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Ivo Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ubbena

CJB Advocatuur

Bunnerzandweg 2
9494 TJ Yde
Nederland

0592 422 416
http://www.cjbadvocatuur.nl/

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/