Advocaat Tienraij

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Tienraij?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Tienraij verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tienraij – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Tienraij gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Tienraij
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tienraij, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Melderslo, Horst en Swolgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tienraij

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Tienraij zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Meestal is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Tienraij een nare. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Tienraij een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Tienraij is immers de andere niet en de vakgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Tienraij een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je flink in je speurtocht naar een handige advocaat in Tienraij. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tienraij
 • Ontslag aanvechten in Tienraij
 • Personen- en Familierecht advocaat Tienraij
 • Arbeidsrecht advocaat Tienraij
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tienraij
 • Strafrecht advocaat Tienraij
 • Letselschade advocaat Tienraij
 • Ondernemingsrecht advocaat Tienraij
 • Civielrecht advocaat Tienraij
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tienraij

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tienraij

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Tienraij regelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Tienraij kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Tienraij. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raad wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Tienraij is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Tienraij

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Tienraij

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Tienraij die je ook kunnen helpen, los van je vraagstuk. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Tienraij.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Tienraij te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Tienraij je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Tienraij, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tienraij

Een jurist in Tienraij mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Tienraij verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tienraij?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tienraij.

Letselschade advocaat Tienraij

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Tienraij je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Tienraij assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Tienraij is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan doen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Tienraij vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tienraij.

Letselschade advocaat Tienraij zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tienraij zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Tienraij

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Tienraij in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Tienraij heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Tienraij te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tienraij.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tienraij en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tienraij

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tienraij zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tienraij te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tienraij is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Tienraij behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tienraij in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tienraij in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tienraij

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tienraij

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

1 juli 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Kelly Kuiper

Een prof die snapt waar die het over heeft

25 juni 2024

Binnen no-time een deskundige jurist. Uitstekend!

- Bastiaan Gerritsen

Scheiding uitstekend geregeld

20 juni 2024

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Barbara de Jonge

Dreigend ontslag tegengegaan

9 juni 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Michel Willemsen

Betrouwbare partij

2 juni 2024

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Fantastisch!

- Joyce Smeets

Echtscheidingsconvenant verzorgd

26 mei 2024

In minder dan enkele ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Buitengewoon!

- Johannes Blom

Door raad en daad bijgestaan

23 mei 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Gauw geregeld

- Bas Visser

Juridische steun was prettig

17 mei 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ivo van Dijk

Voelt overtuigend

7 mei 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Hendrika Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tienraij

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/