Advocaat Meerlo

Behoefte aan een professionele advocaat uit Meerlo die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Meerlo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meerlo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Meerlo gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Meerlo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tienraij, Swolgen en Blitterswijck bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meerlo

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Meerlo? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Meerlo te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Meerlo. Door deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Meerlo die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meerlo
 • Ontslag aanvechten in Meerlo
 • Personen- en Familierecht advocaat Meerlo
 • Arbeidsrecht advocaat Meerlo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meerlo
 • Strafrecht advocaat Meerlo
 • Letselschade advocaat Meerlo
 • Ondernemingsrecht advocaat Meerlo
 • Civielrecht advocaat Meerlo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meerlo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meerlo

Een advocatenkantoor in Meerlo heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Meerlo helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Meerlo is dat je natuurlijk een individu in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Meerlo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Meerlo

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Meerlo die je verder kunnen bijstaan, los van je probleem. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Meerlo staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Toch is het slim om allerlei advocaten in Meerlo te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Meerlo je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk van belang, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Meerlo, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meerlo

Een jurist in Meerlo mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Meerlo niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Meerlo, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoon niet verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meerlo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meerlo.

Letselschade advocaat Meerlo

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Meerlo voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Meerlo te vinden. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Meerlo die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meerlo.

Letselschade advocaat Meerlo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meerlo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Meerlo

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Meerlo in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Meerlo terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Meerlo te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meerlo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meerlo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meerlo

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meerlo. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Meerlo wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Meerlo? Een juiste kandidaat treffen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Meerlo echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meerlo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meerlo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meerlo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meerlo

Zijn super bijgestaan in de zaak

27 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Maurice Martens

Inhoudelijk en professioneel.

25 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Christiaan Koning

Altijd bereikbaar voor vragen

18 mei 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg aangenaam.

- Chantal van den Bosch

Jurist met kennis

10 mei 2024

Ontzettend aangenaam juridisch advies op maat gekregen. Deze hielp geweldig.

- Laura Scholten

Eind goed, al goed

3 mei 2024

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Bas van Dam

Exact zoals vermoed

22 april 2024

Prima aanbod gekregen.

- Niels van Doorn

Betrouwbare raadsman gevonden

15 april 2024

Erg degelijk en correct advies gekregen via de raadsman.

- Judith Postma

Zijn prima bijgestaan in de zaak

7 april 2024

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Adriana van der Meulen

Prima advocaat gevonden

1 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Geweldig.

- Guido van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meerlo

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/