Advocaat Tjalleberd

Wil jij een top advocaat in Tjalleberd die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tjalleberd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Tjalleberd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Tjalleberd gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Tjalleberd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tjalleberd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nijehaske, Gersloot en Luinjeberd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tjalleberd

Indien je een advocaat in Tjalleberd zoekt, heeft dat over het algemeen een aanleiding. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Tjalleberd een nare. Toch wil je een passende advocaat in Tjalleberd zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Tjalleberd is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het zoeken van een geschikte advocaat in Tjalleberd een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Tjalleberd je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tjalleberd
 • Ontslag aanvechten in Tjalleberd
 • Personen- en Familierecht advocaat Tjalleberd
 • Arbeidsrecht advocaat Tjalleberd
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tjalleberd
 • Strafrecht advocaat Tjalleberd
 • Letselschade advocaat Tjalleberd
 • Ondernemingsrecht advocaat Tjalleberd
 • Civielrecht advocaat Tjalleberd
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tjalleberd

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tjalleberd

Een advocatenkantoor in Tjalleberd heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tjalleberd helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewild, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tjalleberd heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Tjalleberd

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Tjalleberd

Om de juiste persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Tjalleberd. Advocaten in Tjalleberd zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Tjalleberd. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Tjalleberd jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tjalleberd

Een jurist in Tjalleberd is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Tjalleberd niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Tjalleberd, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is daarom raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tjalleberd?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tjalleberd.

Letselschade advocaat Tjalleberd

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Tjalleberd je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Tjalleberd je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Tjalleberd is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Tjalleberd vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tjalleberd.

Letselschade advocaat Tjalleberd zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tjalleberd zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tjalleberd

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Tjalleberd in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Tjalleberd heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Tjalleberd te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tjalleberd.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tjalleberd en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tjalleberd

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tjalleberd zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Tjalleberd te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tjalleberd is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Tjalleberd aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tjalleberd in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tjalleberd in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tjalleberd

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tjalleberd

Meest kundige advocaat van Nederland

9 mei 2022

Ervaarde een juiste klik met mijn raadsman en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Esther Boer

Domweg perfect

7 mei 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Michel van Dam

Jurist met verstand

30 april 2022

Ontzettend prettig juridisch raad op maat gehad. Het hielp heel erg.

- Sjoerd van de Brink

Eersterangs advocaat gevonden

24 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Christiaan Bos

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

15 april 2022

Dankzij mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Klaas Postma

Voelt goed

9 april 2022

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Top!

- Michael van Wijk

Afhandeling was persoonlijk

1 april 2022

Juridische woordgebruik helder vertaald in het traject. Zeer tevreden met het traject.

- Monique Willemsen

Erg gelukkig met onze raadsman

21 maart 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Maarten Mulder

Zijn prima bijgestaan in de zaak

14 maart 2022

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Willem de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tjalleberd

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/