Advocaat Nijehaske

Wil jij een professionele advocaat in Nijehaske die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Nijehaske verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Nijehaske – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Nijehaske gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Nijehaske
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nijehaske, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haskerdijken, Sintjohannesga en Oudehaske bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Nijehaske

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Nijehaske? Het zoeken van de beste advocaat in Nijehaske is nog niet zo eenvoudig. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Nijehaske te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Nijehaske. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Nijehaske die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Nijehaske
 • Ontslag aanvechten in Nijehaske
 • Personen- en Familierecht advocaat Nijehaske
 • Arbeidsrecht advocaat Nijehaske
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Nijehaske
 • Strafrecht advocaat Nijehaske
 • Letselschade advocaat Nijehaske
 • Ondernemingsrecht advocaat Nijehaske
 • Civielrecht advocaat Nijehaske
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Nijehaske

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Nijehaske

Een regionaal advocatenkantoor in Nijehaske kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Nijehaske helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal verlangd, maar voornamelijk wanneer het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Nijehaske heb je natuurlijk een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Nijehaske

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Nijehaske

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Nijehaske die je verder kunnen helpen, los van je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Nijehaske.

Ook is het handig om allerlei advocaten in Nijehaske te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Nijehaske je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Nijehaske, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Nijehaske

Een jurist in Nijehaske mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Nijehaske niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Nijehaske uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet doen. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Nijehaske?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Nijehaske.

Letselschade advocaat Nijehaske

Een letselschade advocaat in Nijehaske kan je begeleiden om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Nijehaske je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Nijehaske is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Nijehaske vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Nijehaske.

Letselschade advocaat Nijehaske zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Nijehaske zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Nijehaske

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Nijehaske in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Nijehaske terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Nijehaske te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Nijehaske.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Nijehaske en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Nijehaske

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijehaske. Uit elkaar gaan is simpelweg altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Nijehaske wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Nijehaske? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Nijehaske echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Nijehaske in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Nijehaske in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Nijehaske

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Nijehaske

Echtscheidingsconvenant geregeld

2 mei 2022

In een paar ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Rogier Smeets

Prima raadgeving gekregen!

26 april 2022

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Jessica Gerritsen

Betrouwbare raadsman gevonden

21 april 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Bram de Vries

Professionele en bedreven

15 april 2022

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Inge Timmermans

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

7 april 2022

Binnen enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Iris van Dongen

Gewoon goed

2 april 2022

Duidelijk en snel. Dank!

- Rob van den Broek

Gehele zaak vakkundig begeleid

23 maart 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Patricia de Wit

Oprecht een autoriteit

14 maart 2022

Dankzij mijn advocaat een sterke zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Marco Jansen

Scheiding ging fatsoenlijk

10 maart 2022

Door mijn jurist geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Marinus Mol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Nijehaske

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/

Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
Nederland

0513 201 084
http://www.bakx-snorn.nl/