Advocaat Uitwijk

Wil jij een professionele advocaat in Uitwijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Uitwijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Uitwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Uitwijk gezocht?

Een advocaat uit Uitwijk vinden

Advocaat Uitwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uitwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waardhuizen, Woudrichem en Almkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uitwijk

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Uitwijk zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Uitwijk een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Uitwijk een klus die belangrijk is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Uitwijk en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Hiernaast huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Uitwijk een serieuze taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je flink in je expeditie naar een verstandige advocaat in Uitwijk. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uitwijk
 • Ontslag aanvechten in Uitwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Uitwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Uitwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uitwijk
 • Strafrecht advocaat Uitwijk
 • Letselschade advocaat Uitwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Uitwijk
 • Civielrecht advocaat Uitwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uitwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uitwijk

Een advocatenkantoor in Uitwijk heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de buurt. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Uitwijk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is doorgaans verlangd, maar zeker wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Uitwijk is dat je natuurlijk een individu in de omgeving hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Uitwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Uitwijk

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Uitwijk die je ook kunnen assisteren, ongeacht je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Uitwijk staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Uitwijk te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Uitwijk je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm belangrijk, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Uitwijk, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uitwijk

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Uitwijk. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Uitwijk. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Uitwijk niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Uitwijk een optie.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Uitwijk verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uitwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uitwijk.

Letselschade advocaat Uitwijk

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Uitwijk voor je te laten starten, echter dit kan ook voor problemen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een geschikte letselschade advocaat in Uitwijk te vinden. Het moet tenslotte wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Uitwijk om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uitwijk.

Letselschade advocaat Uitwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uitwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Uitwijk

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Uitwijk in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Uitwijk heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Uitwijk te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uitwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uitwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uitwijk

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uitwijk. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Uitwijk hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uitwijk? Een goede gegadigde vinden is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Uitwijk echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uitwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uitwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uitwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uitwijk

Dreigend ontslag afgewend

22 april 2024

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Jacoba Kuijpers

Convenant verzorgd

18 april 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Kelly Schipper

Gewoon correct

11 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo competent zou zijn.

- Eveline Mol

Juridische advies

5 april 2024

Duidelijk kundige raadsman gevonden. Dat hielp heel erg.

- Marieke Brouwer

Convenant geregeld

26 maart 2024

In enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Buitengewoon!

- Antonius Hoekstra

Zoals bedacht

17 maart 2024

Goed aanbod gekregen.

- Ramona de Boer

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

13 maart 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Angelique Mulder

Goedkoop is duurkoop

5 maart 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Elisabeth Verbeek

Competent en vakkundig.

27 februari 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Nancy Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uitwijk

ADWIZA kancelaria prawa holenderskiego / adwokatura

Kruisstraat 21
4201 GE Gorinchem
Nederland

0183 354 544
http://www.adwiza.nl/

Degenaar Hoogendam Colombijn Advocaten

Grote Markt 15
4201 EA Gorinchem
Nederland

0183 631 033
http://www.dhcadvocaten.nl/

Advocaat Gorinchem – DNA-Legal

Grote Markt 20 -21
4201 EB Gorinchem
Nederland

0183 631 800
http://www.dnalegal.nl/