Advocaat Giessen

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Giessen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Giessen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Giessen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Giessen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Giessen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Giessen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waardhuizen, Uitwijk en Woudrichem bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Giessen

Als je een advocaat in Giessen zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Regelmatig gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Giessen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Giessen een project die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Giessen is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Hiernaast is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het kiezen van een juiste advocaat in Giessen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een geschikte advocaat in Giessen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Giessen
 • Ontslag aanvechten in Giessen
 • Personen- en Familierecht advocaat Giessen
 • Arbeidsrecht advocaat Giessen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Giessen
 • Strafrecht advocaat Giessen
 • Letselschade advocaat Giessen
 • Ondernemingsrecht advocaat Giessen
 • Civielrecht advocaat Giessen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Giessen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Giessen

Een advocatenkantoor in Giessen heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Giessen inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Giessen heb je natuurlijk een mens die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Giessen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Giessen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Giessen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Giessen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Indien je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Giessen. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Giessen hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Giessen

Een jurist in Giessen is niet altijd een advocaat. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Giessen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Giessen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is daarom van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Giessen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Giessen.

Letselschade advocaat Giessen

Een letselschade advocaat in Giessen kan je begeleiden om een passende schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Giessen je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Giessen is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Giessen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Giessen.

Letselschade advocaat Giessen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Giessen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Giessen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Louter zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Giessen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel zeer prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna is een kennismakingsgesprek meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Giessen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Giessen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Giessen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Giessen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Giessen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Giessen is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Giessen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Giessen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Giessen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Giessen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Giessen

Eenvoudig goed

2 mei 2024

Helder en snel. Dank!

- Kim Scholten

Domweg goed

26 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Hendrikus de Haan

Tijd voor actie

16 april 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Vlot afgehandeld

- David Post

Echtscheidingsconvenant geregeld

10 april 2024

Convenant was snel overeengekomen. Super!

- Marjolein Hendriks

Prima geregeld.

3 april 2024

Duidelijk en snel. Dank!

- Raymond van der Horst

Moment voor actie

30 maart 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Snel afgehandeld

- Kim Jansen

Geen nummer, humane behandeling

21 maart 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Albert van de Wal

Professionele en bedreven

13 maart 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Sanne Bosman

Fijne juridische assistentie

8 maart 2024

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Saskia Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Giessen

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/

Meeuwsen Van den Pol Advocaten

Einsteinstraat 11b
4207 HW Gorinchem
Nederland

0183 749 000
http://www.mvdpadvocaten.nl/