Advocaat Ureterp

Wil jij een top advocaat uit Ureterp die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ureterp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ureterp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ureterp gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ureterp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ureterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Harkema, Siegerswoude en Frieschepalen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ureterp

Wanneer je een advocaat in Ureterp zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ureterp een nare. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Ureterp een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Ureterp en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het kiezen van een geschikte advocaat in Ureterp een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Ureterp je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ureterp
 • Ontslag aanvechten in Ureterp
 • Personen- en Familierecht advocaat Ureterp
 • Arbeidsrecht advocaat Ureterp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ureterp
 • Strafrecht advocaat Ureterp
 • Letselschade advocaat Ureterp
 • Ondernemingsrecht advocaat Ureterp
 • Civielrecht advocaat Ureterp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ureterp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ureterp

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Ureterp een slim besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Ureterp kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ureterp. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens altijd een verstandig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Ureterp toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Ureterp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ureterp

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ureterp, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Ureterp zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Ureterp. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ureterp jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ureterp

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Ureterp. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Ureterp. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Ureterp een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ureterp de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ureterp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ureterp.

Letselschade advocaat Ureterp

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ureterp je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Ureterp assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ureterp is dat hij de gehele procedure voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Ureterp vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ureterp.

Letselschade advocaat Ureterp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ureterp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ureterp

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ureterp in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Ureterp heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ureterp.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ureterp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ureterp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ureterp

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ureterp. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Ureterp wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ureterp? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Ureterp echt volkomen simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ureterp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ureterp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ureterp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ureterp

Eindelijk

15 november 2023

Na lang wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Hanneke van de Ven

Rechtelijk gewoon goed

7 november 2023

De offertes vlot na verzoek binnen en daardoor snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Roy Willemsen

Goedkoop is duurkoop

30 oktober 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Gerardus van de Ven

Onvoorzien een forse schade-uitkering toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

23 oktober 2023

- Jacqueline Sanders

Persoonlijk bijgestaan

13 oktober 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Barry Kramer

Exact zoals vermoed

3 oktober 2023

Aanbod was keurig.

- Tamara van Dam

Prima afgehandeld.

29 september 2023

Vlot en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Ingrid van der Meer

Rechtelijk gewoon top

19 september 2023

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Mark de Jonge

Vakkundige advocaat

11 september 2023

Gauw de geschikte man ontdekt. Prachtig!

- Chantal de Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ureterp

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/