Advocaat Valkenburg

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Valkenburg die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Valkenburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Valkenburg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Valkenburg gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Valkenburg
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valkenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hulsberg, Walem en Schimmert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Valkenburg

Als je een advocaat in Valkenburg zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Valkenburg een nare. Desondanks wil je een handige advocaat in Valkenburg zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Valkenburg is immers de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Valkenburg een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Valkenburg je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Valkenburg
 • Ontslag aanvechten in Valkenburg
 • Personen- en Familierecht advocaat Valkenburg
 • Arbeidsrecht advocaat Valkenburg
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Valkenburg
 • Strafrecht advocaat Valkenburg
 • Letselschade advocaat Valkenburg
 • Ondernemingsrecht advocaat Valkenburg
 • Civielrecht advocaat Valkenburg
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Valkenburg

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Valkenburg

Een plaatselijk advocatenkantoor in Valkenburg kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Valkenburg helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Valkenburg is dat je natuurlijk een persoon in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Valkenburg

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Valkenburg

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Valkenburg, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Valkenburg zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Valkenburg. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Valkenburg overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Valkenburg

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Valkenburg. Op de allereerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Valkenburg. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Valkenburg mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Valkenburg de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Valkenburg?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Valkenburg.

Letselschade advocaat Valkenburg

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Valkenburg je bijstaan. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een overige oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Valkenburg je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Valkenburg is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Valkenburg vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Valkenburg.

Letselschade advocaat Valkenburg zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Valkenburg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Valkenburg

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Valkenburg in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Valkenburg heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Valkenburg te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, wanneer je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Valkenburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Valkenburg en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Valkenburg

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Valkenburg zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Valkenburg te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Valkenburg is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Valkenburg aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Valkenburg in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Valkenburg in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Valkenburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Valkenburg

Gepaste juridische bijstand

3 juni 2024

Geholpen door een prof die geweldig met me meeleeft, zeer fijn.

- Astrid de Jonge

Juridische steun was aangenaam

27 mei 2024

Geholpen door een persoon die heel erg met me meeleeft, enorm welkom.

- Wendy Mulder

Uiteindelijk gerechtigheid

25 mei 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Sjoerd de Koning

Individueel bijgestaan

13 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Rutger van de Velde

Echtscheiding goed begeleid

10 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Marcel Willems

Heel erg vakkundig

28 april 2024

Mijn raadsman had overduidelijk veel ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Ellen Maas

Eind goed, al goed

27 april 2024

Na lang afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Jacqueline de Groot

Raadsman met verstand

15 april 2024

Geweldig handig rechtelijk begeleiding op maat gehad. Het hielp geweldig.

- Patricia Kuipers

Rechtelijk gewoon goed

9 april 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Adriana de Ruiter

Uitgelichte advocatenkantoren uit Valkenburg

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/

Stassen Kreutzkamp Advocaten

Broekhem 9
6301 HD Valkenburg
Nederland

043 601 0216
http://www.stassenkreutzkamp.nl/

Austen & Peters Advocaten

Sittarderweg 1
6301 GC Valkenburg
Nederland

043 601 4209
http://www.ap-advocaten.nl/