Advocaat Valthermond

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Valthermond?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Valthermond verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Valthermond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Valthermond gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Valthermond
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Valthermond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Eerste Exloermond, Exloerveen en Tweede Exloermond bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Valthermond

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Valthermond zoekt, je gemiddeld genomen niet in een beste bui bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Valthermond een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Valthermond vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Valthermond en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Tevens is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Valthermond een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je fors in je expeditie naar een praktische advocaat in Valthermond. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Valthermond
 • Ontslag aanvechten in Valthermond
 • Personen- en Familierecht advocaat Valthermond
 • Arbeidsrecht advocaat Valthermond
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Valthermond
 • Strafrecht advocaat Valthermond
 • Letselschade advocaat Valthermond
 • Ondernemingsrecht advocaat Valthermond
 • Civielrecht advocaat Valthermond
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Valthermond

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Valthermond

Een regionaal advocatenkantoor in Valthermond kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Valthermond helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen wenselijk, maar voornamelijk indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Valthermond is dat je altijd een mens in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Valthermond

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Valthermond

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Valthermond die je ook kunnen assisteren, los van je probleemgeval. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Valthermond staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het slim om verscheidene advocaten in Valthermond te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Valthermond je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Valthermond, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Valthermond

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Valthermond. Je kunt een jurist in Valthermond wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Valthermond mogelijk.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Valthermond uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Valthermond?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Valthermond.

Letselschade advocaat Valthermond

Soms denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Valthermond voor je te laten werken, echter dat kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Valthermond te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Valthermond om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Valthermond.

Letselschade advocaat Valthermond zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Valthermond zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Valthermond

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is natuurlijk een prima idee om offertes aan te vragen bij de verschillende advocatenkantoren in de streek. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Valthermond krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel zeer aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Valthermond.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Valthermond en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Valthermond

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Valthermond zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Valthermond te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Valthermond is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Valthermond allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Valthermond in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Valthermond in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Valthermond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Valthermond

Convenant opgemaakt

22 augustus 2022

In een paar ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Patrick van der Meulen

Super geregeld

20 augustus 2022

Vlot de juiste persoon ontdekt, fijn!

- Elisabeth Bakker

Voortdurend bereikbaar voor vragen

8 augustus 2022

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Bas Postma

Competent en vakkundig.

5 augustus 2022

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Renate Gerritsen

Heb door mijn jurist een buitengewoon passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

27 juli 2022

- Melanie van Vliet

Precies zoals vermoed

23 juli 2022

Perfect aanbod ontvangen.

- Cornelis Bosman

Een prof die snapt waar hij het over heeft

11 juli 2022

Gauw de passende man gevonden. Dankjewel!

- Dennis Postma

Voelt betrouwbaar

7 juli 2022

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Björn van Wijk

Vlot en juiste raadsman gevonden

1 juli 2022

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Catharina van der Horst

Uitgelichte advocatenkantoren uit Valthermond

Advocatenkantoor Mr. J. Dekens

Valtherweg 23
7873 AA Odoorn
Nederland

0591 513 700
http://www.dekens.nu/

Advocatenkantoor Zuid-Oost Drenthe

Van Schaikweg 24
7811 KJ Emmen
Nederland

0591 647 111
http://www.advodrenthe.nl/

Cats Advocaten

Angelsloërdijk 27
7822 HK Emmen
Nederland

0591 670 310
http://www.advocats.nl/