Advocaat Velden

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Velden?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Velden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Velden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Velden gezocht?

Een advocaat uit Velden vinden

Advocaat Velden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Baarlo, Grubbenvorst en Lottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Velden

Indien je een advocaat in Velden zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls gaan juristen samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Velden als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de geschikte advocaat in Velden een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Velden en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Velden een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je enorm in je expeditie naar een passende advocaat in Velden. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Velden
 • Ontslag aanvechten in Velden
 • Personen- en Familierecht advocaat Velden
 • Arbeidsrecht advocaat Velden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Velden
 • Strafrecht advocaat Velden
 • Letselschade advocaat Velden
 • Ondernemingsrecht advocaat Velden
 • Civielrecht advocaat Velden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Velden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Velden

Een plaatselijk advocatenkantoor in Velden kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn diverse expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Velden helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Velden heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Velden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Velden

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Velden te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Velden.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Velden te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Velden je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Velden, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Velden

Een jurist in Velden is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Velden uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Velden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Velden.

Letselschade advocaat Velden

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Velden wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Velden te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Velden om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Velden.

Letselschade advocaat Velden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Velden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Velden

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een goed plan om offertes aan te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de regio. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Velden krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ongeveer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel erg prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens hoef je louter nog maar een gesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Velden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Velden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Velden

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Velden. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Velden hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Velden? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Velden echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Velden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Velden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Velden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Velden

Rechtelijke raadgeving

18 maart 2024

Ontzettend prettig rechtelijk raad op maat gekregen. Dit hielp heel erg.

- Danny Verbeek

Rechtzaak gewonnen!

11 maart 2024

Dankzij mijn voortreffelijke jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Erwin Peters

Kei in zijn specialisme

5 maart 2024

Met mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen letsel.

- Margaretha Mol

Inhoudelijk en professioneel.

27 februari 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daardoor snel en goed juridisch advies gekregen.

- Yvonne van der Heijden

Echt een deskundige

18 februari 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was fors, door mijn advocaat!

- Diana van de Ven

Betrouwbare advocaat gevonden

17 februari 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Sander de Koning

Goed afgehandeld

9 februari 2024

Had in korte periode een passende aanbieding op maat, super!

- Marco van Dam

Raadsman met kennis

25 januari 2024

Ontzettend goed juridisch raadgeving op maat gehad. Dit scheelde enorm veel.

- Renate van den Broek

Geen nummer, humane afhandeling

17 januari 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Sebastiaan van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Velden

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/

Joosten En Verkoeijen Advocaten

Antoniuslaan 26
5921 KC Venlo
Nederland

077 323 0170
http://www.jv-advocaten.nl/

VENLEX ADVOCATEN

Deken van Oppensingel 3
5911 AA Venlo
Nederland

077 206 1535
http://www.venlex.nl/