Advocaat Lottum

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Lottum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lottum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lottum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lottum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lottum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lottum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Grubbenvorst, Lomm en Arcen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lottum

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Lottum? Het zoeken van de perfecte advocaat in Lottum is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lottum die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lottum
 • Ontslag aanvechten in Lottum
 • Personen- en Familierecht advocaat Lottum
 • Arbeidsrecht advocaat Lottum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lottum
 • Strafrecht advocaat Lottum
 • Letselschade advocaat Lottum
 • Ondernemingsrecht advocaat Lottum
 • Civielrecht advocaat Lottum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lottum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lottum

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Lottum een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lottum kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lottum. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Lottum toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Lottum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Lottum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Lottum, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Lottum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Lottum. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Lottum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lottum

Een jurist in Lottum is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Lottum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lottum verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lottum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lottum.

Letselschade advocaat Lottum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Lottum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Lottum te vinden. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lottum die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lottum.

Letselschade advocaat Lottum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lottum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lottum

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Lottum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Lottum heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lottum.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lottum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lottum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lottum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lottum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Lottum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lottum is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Lottum flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lottum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lottum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lottum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lottum

Gerechtigheid!

23 juni 2024

Door mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Frank van Doorn

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

21 juni 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Michiel Martens

Werkelijke autoriteit binnen rechtsgebied

10 juni 2024

Mijn advocaat had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Judith Koning

Aanrader!

3 juni 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Anita van de Pol

Aanrader!

26 mei 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Simon van Dam

Erg vakkundig

23 mei 2024

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Marieke Janssen

Beste advocaat van Nederland

14 mei 2024

Klikte direct vertrouwd en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Eveline van Leeuwen

Kennis van wetgeving

7 mei 2024

Zoals gewenst, enorm professioneel.

- Maarten Kok

Door raad en daad geholpen

4 mei 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Aanvraag offertes aan te raden

- Christian de Haan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lottum

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/

Joosten En Verkoeijen Advocaten

Antoniuslaan 26
5921 KC Venlo
Nederland

077 323 0170
http://www.jv-advocaten.nl/

VENLEX ADVOCATEN

Deken van Oppensingel 3
5911 AA Venlo
Nederland

077 206 1535
http://www.venlex.nl/