Advocaat Velserbroek

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Velserbroek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Velserbroek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Velserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Velserbroek gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Velserbroek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spaarndam, Haarlemmerliede en Santpoort Noord bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Velserbroek

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Velserbroek? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Velserbroek is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Velserbroek te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Velserbroek. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Velserbroek die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Velserbroek
 • Ontslag aanvechten in Velserbroek
 • Personen- en Familierecht advocaat Velserbroek
 • Arbeidsrecht advocaat Velserbroek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Velserbroek
 • Strafrecht advocaat Velserbroek
 • Letselschade advocaat Velserbroek
 • Ondernemingsrecht advocaat Velserbroek
 • Civielrecht advocaat Velserbroek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Velserbroek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Velserbroek

Een advocatenkantoor in Velserbroek heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Velserbroek helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Velserbroek is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Velserbroek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Velserbroek

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Velserbroek te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Velserbroek staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het handig om allemaal advocaten in Velserbroek te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Velserbroek je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Velserbroek, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Velserbroek

Een jurist in Velserbroek mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Velserbroek verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Velserbroek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Velserbroek.

Letselschade advocaat Velserbroek

Loop je bij een ongeluk waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Velserbroek je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Velserbroek helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Velserbroek is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Velserbroek vindt je vrijblijvend, voordelig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Velserbroek.

Letselschade advocaat Velserbroek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Velserbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Velserbroek

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Velserbroek in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Velserbroek terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daardoor is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Velserbroek.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Velserbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Velserbroek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Velserbroek

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Velserbroek zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Velserbroek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Velserbroek is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Velserbroek veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Velserbroek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Velserbroek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Velserbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Velserbroek

Snel een passende jurist geregeld.

23 juni 2024

Ongeacht de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Renate van Wijk

Razendsnel een deskundige prof

22 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak nodig had.

- Wendy Hoekstra

Zijn prima bijgestaan in de zaak

15 juni 2024

De begeleiding gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Marco Smeets

Gewoon goed

8 juni 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Bastiaan Boer

Proces netjes begeleid

28 mei 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Ruben Bosman

Vlot een passende raadsman geregeld.

23 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Ruben Schipper

Echte specialist in rechtsgebied

16 mei 2024

Mijn jurist had overduidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- David de Lange

We zijn persoonlijk begeleid

6 mei 2024

Juridische taal glashelder vertaald in het traject. Hierdoor zeer tevreden met de afhandeling.

- Maurice Dekker

Echtscheiding tot goed eindpunt gebracht

29 april 2024

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat tijdens scheiding.

- Jeroen Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Velserbroek

Wessel Advocatuur

Frame offices
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem

023 303 4698
http://www.wesseladvocatuur.nl/

Kwaaitaal Familierechtadvocatuur & Mediation

Haarlem
Nederland

023 221 0007
http://www.kwaaitaalfamilierecht.nl/

Schildwacht Juristen

Botterboulevard 42
2022 GA Haarlem
Nederland

06 51797853
http://www.schildwachtjuristen.nl/