Advocaat Vianen

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Vianen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Vianen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vianen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Vianen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Vianen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vianen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haps, Linden en Beers bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vianen

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Vianen? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Vianen te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Vianen die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vianen
 • Ontslag aanvechten in Vianen
 • Personen- en Familierecht advocaat Vianen
 • Arbeidsrecht advocaat Vianen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vianen
 • Strafrecht advocaat Vianen
 • Letselschade advocaat Vianen
 • Ondernemingsrecht advocaat Vianen
 • Civielrecht advocaat Vianen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vianen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vianen

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Vianen inschakelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Vianen kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Vianen. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Vianen is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Vianen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Vianen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Vianen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Vianen. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Vianen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Vianen jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vianen

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Vianen. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Vianen. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Vianen mogelijk.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Vianen verricht kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vianen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vianen.

Letselschade advocaat Vianen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Vianen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Vianen te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Vianen om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vianen.

Letselschade advocaat Vianen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vianen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Vianen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Vianen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Vianen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Vianen te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vianen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vianen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vianen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vianen. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Vianen hebben gedurende dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vianen? Een juiste gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Vianen echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vianen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vianen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vianen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vianen

Betrouwbare raadsman gevonden

23 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- David de Ruiter

Advocaat met kennis

15 april 2024

Voelbaar kundige jurist getroffen. Dit scheelde geweldig veel.

- Vanessa Verbeek

Geen nummer, humane afhandeling

7 april 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Annemieke de Ruiter

Echtscheiding super geregeld

6 april 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Maurice Kok

Goed afgehandeld.

29 maart 2024

Vlot en begrijpelijk afgehandeld. Dank!

- Marijke Bakker

Het uit elkaar gaan tot goed eindpunt gekregen

18 maart 2024

Dankzij mijn jurist geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Kevin Smeets

Had dit veel sneller moeten doen

11 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere raadsman heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke raadsman ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Pieter van de Veen

Deskundig en vakkundig.

4 maart 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Kirsten Koning

Rechtzaak gewonnen!

1 maart 2024

Door mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Gerrit Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vianen

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/

GH Advocaten Boxmeer B.V.

Spoorstraat 6
5831 CL Boxmeer
Nederland

0485 561 646
https://www.ghadvocaten.nl/

Van de Kam Advocaten

Spoorstraat 75
5831 AC Boxmeer
Nederland

0485 574 244
http://www.vandekam.nl/