Advocaat Vondelingenplaat Rotterdam

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Vondelingenplaat Rotterdam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Vondelingenplaat Rotterdam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vondelingenplaat Rotterdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Vondelingenplaat Rotterdam gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Waarom advocaat Vondelingenplaat Rotterdam

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vondelingenplaat Rotterdam
 • Ontslag aanvechten in Vondelingenplaat Rotterdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Arbeidsrecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Strafrecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Letselschade advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Civielrecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vondelingenplaat Rotterdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vondelingenplaat Rotterdam

Een advocatenkantoor in Vondelingenplaat Rotterdam heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Vondelingenplaat Rotterdam inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is over het algemeen gewild, maar met name indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Vondelingenplaat Rotterdam heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Vondelingenplaat Rotterdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Vondelingenplaat Rotterdam

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Vondelingenplaat Rotterdam die je ook kunnen assisteren, los van je probleem. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Vondelingenplaat Rotterdam.

Ook is het goed om verscheidene advocaten in Vondelingenplaat Rotterdam te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Bovendien moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Vondelingenplaat Rotterdam je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Via ons krijg je namelijk alleen de allerbeste advocaten in Vondelingenplaat Rotterdam, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vondelingenplaat Rotterdam

Een jurist in Vondelingenplaat Rotterdam is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Vondelingenplaat Rotterdam niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Vondelingenplaat Rotterdam verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet voltrekken. Het is mogelijk van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vondelingenplaat Rotterdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vondelingenplaat Rotterdam.

Letselschade advocaat Vondelingenplaat Rotterdam

Een letselschade advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam kan je begeleiden om een treffende claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vondelingenplaat Rotterdam.

Letselschade advocaat Vondelingenplaat Rotterdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vondelingenplaat Rotterdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Vondelingenplaat Rotterdam

Wanneer je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Vondelingenplaat Rotterdam te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vondelingenplaat Rotterdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vondelingenplaat Rotterdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vondelingenplaat Rotterdam

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Vondelingenplaat Rotterdam zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Vondelingenplaat Rotterdam te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Vondelingenplaat Rotterdam is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Vondelingenplaat Rotterdam behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vondelingenplaat Rotterdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vondelingenplaat Rotterdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vondelingenplaat Rotterdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vondelingenplaat Rotterdam

Top gegaan

2 mei 2024

Snel de geschikte persoon getroffen, aangenaam!

- Eric van Vliet

Moment voor actie

25 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!

Goed bijgestaan

- Sandra de Bruin

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

17 april 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Eva de Jong

Ontslag op staande voet voorkomen

7 april 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Wilhelmus Koster

De advocaat was hoogst bereikbaar

1 april 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Ronald Verbeek

Goed afgehandeld.

24 maart 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Sabrina Dekker

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was essentieel.

18 maart 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Nicole Jacobs

Voortdurend bereikbaar voor vragen

11 maart 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Hendrikus de Wit

Kennis van regelgeving

3 maart 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Yvonne Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vondelingenplaat Rotterdam

Advocatenkantoor Schipper-de Bruijn

Einsteinweg 1-A
3208 KK Spijkenisse
Nederland

0181 699 219
http://www.schipper-debruijn.nl/

Baltazar de Seixas Advocatuur & Mediation

Maaswijkweg 7K
3203 LG Spijkenisse
Nederland

0181 442 276
https://baltazaradvocatuur.nl/

Mr S Broekzitter-Nieuwland

Uitstraat 86
3201 EN Spijkenisse
Nederland

0181 657 152
http://www.sbnadvocatenkantoor.nl/