Advocaat Waal

Wil jij een top advocaat in Waal die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Waal verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Waal gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Waal
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kedichem, Nieuwland en Leerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waal

Zoek je een professionele en geschikte advocaat in Waal? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Waal is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Waal. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Waal die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waal
 • Ontslag aanvechten in Waal
 • Personen- en Familierecht advocaat Waal
 • Arbeidsrecht advocaat Waal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waal
 • Strafrecht advocaat Waal
 • Letselschade advocaat Waal
 • Ondernemingsrecht advocaat Waal
 • Civielrecht advocaat Waal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waal

Een advocatenkantoor in Waal heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Waal inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Waal is dat je altijd nog een mens in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Waal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Waal

Om de passende personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Waal. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Waal. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Waal. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Waal jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waal

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Waal. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Waal. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Waal niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Waal een optie.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Waal verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waal.

Letselschade advocaat Waal

Een letselschade advocaat in Waal kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere reden. Een letselschade advocaat in Waal helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Waal is dat hij de hele procedure voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Waal vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waal.

Letselschade advocaat Waal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Waal

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Waal in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Waal heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Waal.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waal

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waal zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Waal te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Waal is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Waal aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waal

Juridische begeleiding was prettig

29 juni 2024

Geholpen door een persoon die enorm met me meeleeft, zeer prettig.

- Evelien Visser

Echtscheiding uitstekend geregeld

16 juni 2024

Complexe overeenkomst top afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Sjoerd van de Brink

Kennis van zaken

12 juni 2024

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Claudia van de Wal

Eind goed, al goed

5 juni 2024

Na lang afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Catharina Mol

Afhandeling was prima

1 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Natascha Timmermans

Geen nummer, humane behandeling

21 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Jeffrey Hendriks

Prima advies gekregen!

15 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Marcel Willems

Uit elkaar gaan ging fijn

7 mei 2024

Dankzij mijn jurist geen zorgen gekregen gedurende de echtscheiding van mijn vrouw.

- Tessa Vos

Juridische ondersteuning was prettig

28 april 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, enorm fijn.

- Daniël van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waal

FS advocatuur

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 212
https://www.fsadvocatuur.nl/

Van Zandvoort Legal | MKB advocaten en bedrijfsjuristen

Bram van Den Berghstraat 22
5348 JT Oss
Nederland

0412 649 109
http://www.zandvoort-legal.nl/

Cirkel Advocaten

Raadhuislaan 21
5341 GL Oss
Nederland

0412 744 210
https://www.cirkel-advocaten.nl/