Advocaat Waverveen

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Waverveen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Waverveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Waverveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Waverveen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Waverveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waverveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waverveen

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Waverveen zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Waverveen een nare. Toch wil je een handige advocaat in Waverveen zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Waverveen is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Waverveen een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Waverveen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waverveen
 • Ontslag aanvechten in Waverveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Waverveen
 • Arbeidsrecht advocaat Waverveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waverveen
 • Strafrecht advocaat Waverveen
 • Letselschade advocaat Waverveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Waverveen
 • Civielrecht advocaat Waverveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waverveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waverveen

Een advocatenkantoor in Waverveen heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Waverveen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar met name als het gaat over lastige juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Waverveen heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Waverveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Waverveen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Waverveen die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Waverveen.

Toch is het goed om verscheidene advocaten in Waverveen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Waverveen je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker als de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Waverveen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waverveen

Er zijn scenario`s waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Waverveen. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Waverveen. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Waverveen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Waverveen kan je hiermee helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Waverveen uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waverveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waverveen.

Letselschade advocaat Waverveen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Waverveen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Waverveen te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Waverveen die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waverveen.

Letselschade advocaat Waverveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waverveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waverveen

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een fijn plan om offertes op te vragen bij de diverse bedrijven in de buurt. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Waverveen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Professionaliteit is immers wel erg aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend is een consultgesprek doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waverveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waverveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waverveen

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waverveen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Waverveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Waverveen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Waverveen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waverveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waverveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waverveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waverveen

Jurist met kennis

25 mei 2024

Voelbaar deskundige raadsman gevonden. Dit scheelde enorm veel.

- Daniël Kuipers

Professionele en bedreven

18 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Koen Smits

Geen nummer, menselijke afhandeling

6 mei 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Marinus van de Velde

Onvoorzien een aanzienlijke schade-uitkering toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

29 april 2024

- Tessa Jansen

Scheiding ging correct

24 april 2024

Echt ontzorgd door mijn advocaat tijdens scheiding.

- Edwin Jonker

Begeleiding was persoonlijk

16 april 2024

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Edwin Peeters

Goedkoop is duurkoop

11 april 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Ingrid Verhoeven

Convenant overeengekomen

1 april 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Top!

- Bart van der Meer

Gerechtigheid!

26 maart 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Michel Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waverveen

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
Nederland

0297 250 018
https://www.hendrikxadvocaten.nl/

Ronday & Hartman Advocaten

Hoofdweg 6
3641 PS Mijdrecht
Nederland

0297 287 040
http://www.ronday.eu/

Amstelland Advocaten B.V.

Bozenhoven 95
3641 AD Mijdrecht
Nederland

020 489 6818
http://www.amstellandadvocatuur.nl/team/