Advocaat Wilnis

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Wilnis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wilnis verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wilnis – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wilnis gezocht?

Een advocaat uit Wilnis vinden

Advocaat Wilnis
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wilnis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waverveen, Mijdrecht en Vinkeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wilnis

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Wilnis? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Wilnis te zoeken voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Wilnis te zoeken in het grote aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Wilnis. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wilnis die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wilnis
 • Ontslag aanvechten in Wilnis
 • Personen- en Familierecht advocaat Wilnis
 • Arbeidsrecht advocaat Wilnis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wilnis
 • Strafrecht advocaat Wilnis
 • Letselschade advocaat Wilnis
 • Ondernemingsrecht advocaat Wilnis
 • Civielrecht advocaat Wilnis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wilnis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wilnis

Een advocatenkantoor in Wilnis heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wilnis inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wilnis is dat je over het algemeen iemand in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Wilnis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wilnis

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Wilnis te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verkleinen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Wilnis staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Wilnis te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Wilnis je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar bepalend, zeker als de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Wilnis, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wilnis

Een jurist in Wilnis mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Wilnis uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Het is zodoende noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wilnis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wilnis.

Letselschade advocaat Wilnis

Loop je bij een ongeluk waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wilnis je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Wilnis helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Wilnis is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Wilnis vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wilnis.

Letselschade advocaat Wilnis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wilnis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wilnis

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wilnis in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wilnis terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Wilnis te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wilnis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wilnis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wilnis

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wilnis. Ondanks dat een echtscheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Wilnis hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wilnis? Een juiste kandidaat treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Wilnis echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wilnis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wilnis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wilnis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wilnis

Super gegaan

26 juni 2024

Had in korte periode een goede aanbieding op maat, top!

- Stefan Jansen

Begeleiding was geweldig

22 juni 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Mark van den Bosch

Dreigend ontslag afgewend

10 juni 2024

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Renate Blom

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

5 juni 2024

Mijn advocaat had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Johanna Jonker

Door raad en daad geholpen

29 mei 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Merci

- Monique Maas

Razendsnel de geschikte specialist getroffen

22 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in gesprek met een partij die precies wist wat mijn zaak nodig had.

- Wouter Molenaar

Vertrouwde partij

17 mei 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Prettig!

- Joost van Dijk

Gehele zaak vakkundig begeleid

6 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Roy Hendriks

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

29 april 2024

- Jacoba van Dam

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wilnis

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
Nederland

0297 250 018
https://www.hendrikxadvocaten.nl/

Ronday & Hartman Advocaten

Hoofdweg 6
3641 PS Mijdrecht
Nederland

0297 287 040
http://www.ronday.eu/

Amstelland Advocaten B.V.

Bozenhoven 95
3641 AD Mijdrecht
Nederland

020 489 6818
http://www.amstellandadvocatuur.nl/team/