Advocaat Wenum Wiesel

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Wenum Wiesel?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wenum Wiesel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wenum Wiesel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wenum Wiesel gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Wenum Wiesel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wenum Wiesel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vaassen, Emst en Epe bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wenum Wiesel

Indien je een advocaat in Wenum Wiesel zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Wenum Wiesel als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Wenum Wiesel zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Wenum Wiesel en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Daarnaast is een advocaat vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Wenum Wiesel een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je onwijs in je zoektocht naar een praktische advocaat in Wenum Wiesel. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wenum Wiesel
 • Ontslag aanvechten in Wenum Wiesel
 • Personen- en Familierecht advocaat Wenum Wiesel
 • Arbeidsrecht advocaat Wenum Wiesel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wenum Wiesel
 • Strafrecht advocaat Wenum Wiesel
 • Letselschade advocaat Wenum Wiesel
 • Ondernemingsrecht advocaat Wenum Wiesel
 • Civielrecht advocaat Wenum Wiesel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wenum Wiesel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wenum Wiesel

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Wenum Wiesel inschakelen een verstandige optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zowat iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Wenum Wiesel kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Wenum Wiesel. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wenum Wiesel inzetbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Wenum Wiesel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wenum Wiesel

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wenum Wiesel, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Wenum Wiesel zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Wanneer je een aanvaring allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Wenum Wiesel. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een conflict, waar advocaten in Wenum Wiesel overwegend gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wenum Wiesel

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Wenum Wiesel. Je kunt een jurist in Wenum Wiesel immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Wenum Wiesel een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wenum Wiesel de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wenum Wiesel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wenum Wiesel.

Letselschade advocaat Wenum Wiesel

Een letselschade advocaat in Wenum Wiesel kan je assisteren om een treffende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Wenum Wiesel je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Wenum Wiesel is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Wenum Wiesel vindt je vrijblijvend, voordelig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wenum Wiesel.

Letselschade advocaat Wenum Wiesel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wenum Wiesel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wenum Wiesel

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wenum Wiesel in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wenum Wiesel terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wenum Wiesel.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wenum Wiesel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wenum Wiesel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wenum Wiesel

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wenum Wiesel. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Wenum Wiesel hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wenum Wiesel? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Wenum Wiesel echt erg ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wenum Wiesel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wenum Wiesel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wenum Wiesel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wenum Wiesel

Het rechtelijk uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

17 juli 2022

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Bas Peters

Proces keurig begeleid

8 juli 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Marloes van Veen

Gewoon goed

1 juli 2022

Helder en vlot. Dank!

- Ruben Dijkstra

Kei in zijn vakgebied

23 juni 2022

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de kostenvergoeding was flink, dankzij mijn jurist!

- Jacqueline Dijkstra

Kennis van zaken

17 juni 2022

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Arjan Scholten

Had dit veel eerder moeten doen

10 juni 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Johanna Molenaar

Geen nummer, menselijke behandeling

3 juni 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Irene Kuipers

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

23 mei 2022

Er is in onze kwestie door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Irene van de Ven

Goedkoop is duurkoop

21 mei 2022

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jacoba Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wenum Wiesel

B J H L Brouwer

Deventerstraat 29
7311 LT Apeldoorn
Nederland

055 576 6294
http://www.b2-advocaten.nl/

Henk de Vos

Sint Crusiusweg 31b
8161 HG Epe
Nederland

06 20598193
http://henkdevosmediation.nl/

B&C Melissen Lawyers

Regentesselaan 4
7316 AC Apeldoorn
Nederland

055 541 1477
http://www.bc-advocaten.nl/