Advocaat Wijckel

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Wijckel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wijckel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijckel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wijckel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Wijckel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijckel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hommerts, Heeg en Idzega bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijckel

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Wijckel? Het kan moeilijk zijn om de passende advocaat in Wijckel te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Wijckel. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wijckel die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijckel
 • Ontslag aanvechten in Wijckel
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijckel
 • Arbeidsrecht advocaat Wijckel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijckel
 • Strafrecht advocaat Wijckel
 • Letselschade advocaat Wijckel
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijckel
 • Civielrecht advocaat Wijckel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijckel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijckel

Een plaatselijk advocatenkantoor in Wijckel kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wijckel inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wijckel heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wijckel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wijckel

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Wijckel te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Wijckel staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Wijckel te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Wijckel je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Wijckel, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijckel

Een jurist in Wijckel is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Wijckel, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijckel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijckel.

Letselschade advocaat Wijckel

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wijckel je assisteren. Dit kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Wijckel je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Wijckel is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Wijckel vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijckel.

Letselschade advocaat Wijckel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijckel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wijckel

Heb je een conflict met je werk of werknemer en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een fatsoenlijk idee om offertes aan te vragen bij de diverse advocatenkantoren in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Wijckel krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je bovendien gegarandeerd van deskundig advies op maat.

Dan hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijckel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijckel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijckel

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijckel zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wijckel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wijckel is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Wijckel aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijckel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijckel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijckel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijckel

Geweldenaar in zijn vakgebied

7 mei 2022

Een zware periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de compensatie was substantieel, door mijn jurist!

- Monique de Bruijn

Zoals bedacht

29 april 2022

Offerte was goed.

- Arjan Willems

Echtscheiding goed begeleid

24 april 2022

Complexe regeling kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Tessa Peeters

Ontslag op staande voet afgewend

16 april 2022

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Barry Maas

Goedkoop is duurkoop

8 april 2022

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Manon Peters

Prima begeleid van start tot beëindiging proces

2 april 2022

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Maurice de Bruijn

Daadwerkelijk een expert

26 maart 2022

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de kostenvergoeding was flink, dankzij mijn jurist!

- Johanna de Haan

Had dit veel eerder moeten doen

17 maart 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Nicolaas de Lange

Had dit veel eerder moeten doen

8 maart 2022

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Marleen Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijckel

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/