Advocaat Hommerts

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Hommerts?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hommerts verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hommerts – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Hommerts gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hommerts
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hommerts, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit IJlst, Oppenhuizen en Offingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hommerts

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Hommerts zoekt, je grofweg niet in een vrolijke bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Hommerts een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Hommerts vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Hommerts en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Hommerts een serieuze taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Hommerts je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hommerts
 • Ontslag aanvechten in Hommerts
 • Personen- en Familierecht advocaat Hommerts
 • Arbeidsrecht advocaat Hommerts
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hommerts
 • Strafrecht advocaat Hommerts
 • Letselschade advocaat Hommerts
 • Ondernemingsrecht advocaat Hommerts
 • Civielrecht advocaat Hommerts
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hommerts

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hommerts

Een advocatenkantoor in Hommerts heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Hommerts inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Hommerts is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Hommerts

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hommerts

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Hommerts die je verder kunnen assisteren, los van je probleem. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Hommerts staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om verscheidene advocaten in Hommerts te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Hommerts je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Hommerts, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hommerts

Een jurist in Hommerts mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Hommerts, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hommerts?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hommerts.

Letselschade advocaat Hommerts

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Hommerts je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Hommerts helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een veel breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Hommerts is dat hij de gehele procedure voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Hommerts vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hommerts.

Letselschade advocaat Hommerts zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hommerts zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hommerts

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Hommerts krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hommerts die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je situatie. Deskundigheid is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische affaires.

Daarna is een adviesgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hommerts.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hommerts en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hommerts

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hommerts zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Hommerts te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hommerts is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Hommerts allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hommerts in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hommerts in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hommerts

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hommerts

Geen nummer, menselijke afhandeling

11 mei 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Anita Post

Echtscheiding goed begeleid

8 mei 2022

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Frank van de Ven

Goed begeleid van begin tot einde proces

30 april 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Leonie de Boer

Afhandeling was super

18 april 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Rogier Visser

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was essentieel.

17 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Anne van Beek

Echtscheiding goed begeleid

9 april 2022

Ingewikkelde zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Frank Schouten

Had dit veel sneller moeten doen

30 maart 2022

Na opgelicht te zijn door mijn voormalig advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Had ik veel eerder moeten doen.

- Saskia Brouwer

Prima begeleid van start tot einde proces

21 maart 2022

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Jacobus van Dongen

Prima begeleid van start tot beëindiging proces

19 maart 2022

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Maaike van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hommerts

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/