Advocaat Wilsum

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Wilsum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wilsum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wilsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wilsum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Wilsum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 68 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wilsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zalk, Kamperveen en s Heerenbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wilsum

Wanneer je een advocaat in Wilsum zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Veelal gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Wilsum als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Wilsum een klus die van belang is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wilsum is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Tevens is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Daarom is het uitzoeken van een juiste advocaat in Wilsum een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je onwijs in je expeditie naar een passende advocaat in Wilsum. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wilsum
 • Ontslag aanvechten in Wilsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Wilsum
 • Arbeidsrecht advocaat Wilsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wilsum
 • Strafrecht advocaat Wilsum
 • Letselschade advocaat Wilsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Wilsum
 • Civielrecht advocaat Wilsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wilsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wilsum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Wilsum kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wilsum helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wilsum heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Wilsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wilsum

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Wilsum te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Wilsum.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Wilsum te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Wilsum je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Wilsum, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wilsum

Een jurist in Wilsum is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Wilsum, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet verrichten. Het is mogelijk belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wilsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wilsum.

Letselschade advocaat Wilsum

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wilsum voor je te laten werken, echter dat kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Wilsum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wilsum om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wilsum.

Letselschade advocaat Wilsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wilsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wilsum

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Wilsum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Wilsum heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Juist daardoor is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wilsum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wilsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wilsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wilsum

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wilsum zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Wilsum te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wilsum is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Wilsum behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wilsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wilsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wilsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wilsum

Juridische advies

4 mei 2022

Duidelijk vakkundige advocaat getroffen. Dat hielp heel erg.

- Marc van der Linden

Advocaat met verstand

25 april 2022

Geweldig aangenaam juridisch raadgeving op maat gehad. Dat scheelde zeer veel.

- Martine de Boer

Beste raadsman van Nederland

22 april 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Peter Evers

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

13 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Astrid Smits

Een persoon die weet waar die het over heeft

8 april 2022

In minder dan no-time een deskundige raadsman. Dankjewel!

- Rogier Jacobs

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

30 maart 2022

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Martin van den Bosch

Royale schadeloosstelling gekregen

23 maart 2022

- Barry de Jong

Persoonlijk bijgestaan

17 maart 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Bart Postma

Super gegaan

9 maart 2022

Gauw de juiste persoon getroffen, fijn!

- Nienke de Groot

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wilsum

De Scheidingsplanner Kampen

Koeweide 14
8266 LC Kampen
Nederland

038 230 1426
http://www.scheidingsplanner.nl/kampen

Timmer en van Meurs

IJsselkade 37
8261 AC Kampen
Nederland

038 332 2666
https://www.timmerenvanmeurs.nl/

Warnink & Both Advocaten

Broederweg 11
8261 GS Kampen
Nederland

038 331 6777
http://www.wb-advocaten.nl/