Advocaat Winsum

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Winsum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Winsum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Winsum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Winsum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Winsum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winsum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rasquert, Baflo en Tinallinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winsum

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Winsum zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Winsum een nare. Desondanks wil je een juiste advocaat in Winsum zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Winsum en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Winsum een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Winsum je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winsum
 • Ontslag aanvechten in Winsum
 • Personen- en Familierecht advocaat Winsum
 • Arbeidsrecht advocaat Winsum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winsum
 • Strafrecht advocaat Winsum
 • Letselschade advocaat Winsum
 • Ondernemingsrecht advocaat Winsum
 • Civielrecht advocaat Winsum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winsum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winsum

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Winsum een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Winsum kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Winsum. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Winsum toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Winsum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Winsum

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Winsum te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Winsum.

Echter is het goed om allemaal advocaten in Winsum te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Winsum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een fatsoenlijk aanbod. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Winsum, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winsum

Een jurist in Winsum is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Winsum niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Winsum, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Het is dus noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winsum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winsum.

Letselschade advocaat Winsum

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Winsum je helpen. Het kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Winsum je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Winsum is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Winsum vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winsum.

Letselschade advocaat Winsum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winsum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Winsum

Heb je een conflict met je werk of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Louter zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Winsum. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Winsum die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je werkelijk kan helpen met je kwestie. Professionaliteit is immers wel enorm fijn voor bij juridische zaken.

Hierna hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winsum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winsum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winsum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winsum. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Winsum wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Winsum? Een geschikte kandidaat opsporen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Winsum echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winsum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winsum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winsum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winsum

Scheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

21 mei 2024

Helemaal ontzorgd door mijn advocaat bij echtscheiding.

- Martinus Schouten

Begeleiding was fantastisch

14 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Jeroen Prins

Procedure gewonnen!

5 mei 2024

Door mijn voortreffelijke jurist uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Daniël van de Wal

Voorbeeldig georganiseerd

4 mei 2024

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, top!

- Matthijs Huisman

Scheiding prima geregeld

24 april 2024

Ingewikkelde schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Daniëlle Timmermans

De raadsman was erg bereikbaar

16 april 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Jan van den Heuvel

Echtscheiding goed begeleid

10 april 2024

Complexe regeling goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Wendy Wolters

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

1 april 2024

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Franciscus Hendriks

Uit elkaar gaan ging vertrouwd

30 maart 2024

Echt ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Anita van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winsum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/