Advocaat Wissenkerke

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Wissenkerke?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wissenkerke verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wissenkerke – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wissenkerke gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Wissenkerke
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wissenkerke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kamperland, Geersdijk en Kortgene bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wissenkerke

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Wissenkerke zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Wissenkerke als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de geschikte advocaat in Wissenkerke een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Wissenkerke is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Ook huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daarom is het zoeken van een goede advocaat in Wissenkerke een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Wissenkerke je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wissenkerke
 • Ontslag aanvechten in Wissenkerke
 • Personen- en Familierecht advocaat Wissenkerke
 • Arbeidsrecht advocaat Wissenkerke
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wissenkerke
 • Strafrecht advocaat Wissenkerke
 • Letselschade advocaat Wissenkerke
 • Ondernemingsrecht advocaat Wissenkerke
 • Civielrecht advocaat Wissenkerke
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wissenkerke

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wissenkerke

Een advocatenkantoor in Wissenkerke heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wissenkerke helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Wissenkerke is dat je over het algemeen een persoon in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Wissenkerke

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Wissenkerke

Om de geschikte persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wissenkerke. Advocaten in Wissenkerke zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Wissenkerke. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Wissenkerke grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wissenkerke

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Wissenkerke. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Wissenkerke. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Wissenkerke niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Wissenkerke kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wissenkerke de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wissenkerke?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wissenkerke.

Letselschade advocaat Wissenkerke

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Wissenkerke voor je te laten beginnen, maar dit kan tevens voor zorgen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Wissenkerke te traceren. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Wissenkerke om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wissenkerke.

Letselschade advocaat Wissenkerke zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wissenkerke zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wissenkerke

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Wissenkerke in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Wissenkerke heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wissenkerke.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wissenkerke.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wissenkerke en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wissenkerke

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wissenkerke. Scheiden is uiteraard over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Wissenkerke wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wissenkerke? Een juiste gegadigde treffen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het helemaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Wissenkerke echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wissenkerke in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wissenkerke in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wissenkerke

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wissenkerke

Kei in zijn discipline

29 maart 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was vorstelijk, door mijn jurist!

- Tamara van Leeuwen

Goed afgehandeld.

17 maart 2024

Duidelijk en snel. Bedankt!

- Claudia Mol

Proces netjes begeleid

14 maart 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Wilhelmus Driessen

De advocaat was zeer bereikbaar

4 maart 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer fijn.

- Stefan van de Ven

Had dit veel eerder moeten doen

1 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik via advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Arie van Dijk

Competent en vakkundig.

20 februari 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Anita van Leeuwen

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

17 februari 2024

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Lisette van den Broek

Gewoon goed

7 februari 2024

Duidelijk en snel. Dank!

- Roy van Leeuwen

Vertrouwde partij

28 januari 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Fantastisch!

- Roy de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wissenkerke

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/

RedeRechtRust Advocatuur & Mediation

Grote Sternstraat 103
4332 DV Middelburg
Nederland

06 51157114
http://www.rederechtrust.nl/

VSW Advocaten

Scheldestraat 76
4381 RW Vlissingen
Nederland

0118 412 877
http://www.vswadvocaten.nl/