Advocaat Wolphaartsdijk

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Wolphaartsdijk die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wolphaartsdijk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wolphaartsdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Wolphaartsdijk gezocht?

Een advocaat uit Wolphaartsdijk vinden

Advocaat Wolphaartsdijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wolphaartsdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Geersdijk, Colijnsplaat en Wissenkerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wolphaartsdijk

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Wolphaartsdijk? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Wolphaartsdijk te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij lastig om de allerbeste advocaat in Wolphaartsdijk te vinden in het grote aanbod wat er beschikbaar is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wolphaartsdijk die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wolphaartsdijk
 • Ontslag aanvechten in Wolphaartsdijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Wolphaartsdijk
 • Arbeidsrecht advocaat Wolphaartsdijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wolphaartsdijk
 • Strafrecht advocaat Wolphaartsdijk
 • Letselschade advocaat Wolphaartsdijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Wolphaartsdijk
 • Civielrecht advocaat Wolphaartsdijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wolphaartsdijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wolphaartsdijk

Een plaatselijk advocatenkantoor in Wolphaartsdijk kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Wolphaartsdijk helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar met name wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wolphaartsdijk heb je altijd nog een mens die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Wolphaartsdijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wolphaartsdijk

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Wolphaartsdijk, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Wolphaartsdijk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk geding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde situatie of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Wolphaartsdijk. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Wolphaartsdijk jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wolphaartsdijk

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Wolphaartsdijk. Je kunt een jurist in Wolphaartsdijk namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wolphaartsdijk kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wolphaartsdijk de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wolphaartsdijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wolphaartsdijk.

Letselschade advocaat Wolphaartsdijk

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Wolphaartsdijk wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Wolphaartsdijk te vinden. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Wolphaartsdijk om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wolphaartsdijk.

Letselschade advocaat Wolphaartsdijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wolphaartsdijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wolphaartsdijk

Als je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Wolphaartsdijk in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Wolphaartsdijk heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wolphaartsdijk.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wolphaartsdijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wolphaartsdijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wolphaartsdijk

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wolphaartsdijk zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Wolphaartsdijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wolphaartsdijk is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wolphaartsdijk flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wolphaartsdijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wolphaartsdijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wolphaartsdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wolphaartsdijk

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

4 juli 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Karin Groen

Immer bereikbaar voor vragen

29 juni 2024

Prima bereikbare raadsman gekregen, zeer tevreden.

- Wilhelmina van Loon

Betrouwbare advocaat gevonden

16 juni 2024

Zeer solide en correct advies ontvangen via de raadsman.

- Martijn van Dongen

Betrouwbare partij

13 juni 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Prettig!

- Janneke van der Heijden

Eind goed, al goed

5 juni 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Barry Prins

Begeleiding was geweldig

26 mei 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Christian Driessen

Oprecht fijn

24 mei 2024

Geweldige raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Richard Postma

Heb door mijn advocaat een uiterst passend bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

17 mei 2024

- Maartje Hendriks

De raadsman was zeer bereikbaar

6 mei 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Miranda Jacobs

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wolphaartsdijk

De Rechter Advocaten Terneuzen

Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 200
http://www.derechteradvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/