Advocaat De Pol

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in De Pol?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat De Pol verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit De Pol – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat De Pol gezocht?

Een advocaat uit De Pol vinden

Advocaat De Pol
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Pol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Bult, Basse en Zuidveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Pol

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in De Pol? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in De Pol te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als persoon. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in De Pol die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Pol
 • Ontslag aanvechten in De Pol
 • Personen- en Familierecht advocaat De Pol
 • Arbeidsrecht advocaat De Pol
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Pol
 • Strafrecht advocaat De Pol
 • Letselschade advocaat De Pol
 • Ondernemingsrecht advocaat De Pol
 • Civielrecht advocaat De Pol
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Pol

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Pol

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in De Pol regelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in De Pol kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in De Pol. Je wilt namelijk een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook altijd een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in De Pol nuttig voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit De Pol

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in De Pol

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in De Pol, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in De Pol zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Indien je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Indien je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in De Pol. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in De Pol jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Pol

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in De Pol. Je kunt een jurist in De Pol namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waar een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desondanks is een jurist in De Pol niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in De Pol kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in De Pol de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Pol?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Pol.

Letselschade advocaat De Pol

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in De Pol je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in De Pol je op weg. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in De Pol is dat hij de gehele procesvoering voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een snel herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in De Pol vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Pol.

Letselschade advocaat De Pol zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Pol zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Pol

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in De Pol in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in De Pol terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in De Pol.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Pol.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Pol en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Pol

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Pol zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in De Pol te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in De Pol is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in De Pol aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Pol in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Pol in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Pol

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Pol

Voorbeeldig verzorgd

23 augustus 2022

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, super!

- Martijn de Groot

Inhoudelijk en bekwaam.

15 augustus 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Vanessa Vink

Eindelijk

14 augustus 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Jelle Hofman

Scheiding ging degelijk

7 augustus 2022

Echt ontzorgd door mijn advocaat gedurende echtscheiding.

- Michiel Evers

Betrouwbare advocaat gevonden

25 juli 2022

Erg deugdelijk en correct advies ontvangen door de raadsman.

- Joris van der Laan

Snel de geschikte pro gevonden

22 juli 2022

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Annemarie Evers

Geen nummer, humane afhandeling

16 juli 2022

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Thijs van Leeuwen

Gerechtigheid!

4 juli 2022

Door mijn uitstekende raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Erwin Verbeek

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

2 juli 2022

Binnen sommige ontmoetingen werd de convenant exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Prachtig!

- Angela Koning

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Pol

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/