Advocaat Alblasserdam

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Alblasserdam die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Alblasserdam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Alblasserdam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Alblasserdam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Alblasserdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alblasserdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Oud Alblas bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Alblasserdam

Wanneer je een advocaat in Alblasserdam zoekt, heeft dat vaak een reden. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Alblasserdam een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Alblasserdam zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Alblasserdam is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Daarnaast is een advocaat veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het zoeken van een goede advocaat in Alblasserdam een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Alblasserdam je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alblasserdam
 • Ontslag aanvechten in Alblasserdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Alblasserdam
 • Arbeidsrecht advocaat Alblasserdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alblasserdam
 • Strafrecht advocaat Alblasserdam
 • Letselschade advocaat Alblasserdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Alblasserdam
 • Civielrecht advocaat Alblasserdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alblasserdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alblasserdam

Een plaatselijk advocatenkantoor in Alblasserdam kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Alblasserdam inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Alblasserdam is dat je altijd een mens in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Alblasserdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Alblasserdam

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Alblasserdam, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Alblasserdam zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Alblasserdam. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Alblasserdam vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alblasserdam

Een jurist in Alblasserdam mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Alblasserdam, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alblasserdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alblasserdam.

Letselschade advocaat Alblasserdam

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Alblasserdam wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Alblasserdam te vinden. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Alblasserdam om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alblasserdam.

Letselschade advocaat Alblasserdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alblasserdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alblasserdam

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Alblasserdam in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Alblasserdam terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Daardoor is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Alblasserdam te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alblasserdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alblasserdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alblasserdam

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Alblasserdam. Scheiden is natuurlijk altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Alblasserdam wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Alblasserdam? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Alblasserdam echt erg makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alblasserdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alblasserdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alblasserdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alblasserdam

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

19 mei 2024

Convenant was vlug overeengekomen. Top!

- Ilona Bosman

Snel een kundige prof

17 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik rap in gesprek met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Tessa van Wijk

Vlot en juiste raadsman gevonden

10 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Angela de Ruiter

Vakkundige raadsman

1 mei 2024

In minder dan no-time een kundige raadsman. Dankjewel!

- Marijke Willems

Professionele en bedreven

21 april 2024

Geen vraag of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Kevin de Bruijn

Onvoorzien een grote schade-uitkering toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

20 april 2024

- Annemarie Molenaar

Had dit veel sneller moeten doen

10 april 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Jelle de Vos

Domweg fatsoenlijk

4 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Bart Groen

Competent en vakkundig.

26 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Pascal van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alblasserdam

Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation (VAFAM)

De Veldoven 53
3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 620 8734
http://www.vanarkelfamilierecht.nl/

Beers Advocatenkantoor

Veersedijk 59
3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 682 3626
https://www.beersadvocatenkantoor.nl/

Hendrik Ido Ambacht-de Schoof

De Schoof
3341 EA Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland

078 681 3387
http://www.de-schoof.nl/