Advocaat Hendrik Ido Ambacht

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Hendrik Ido Ambacht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hendrik Ido Ambacht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hendrik Ido Ambacht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hendrik Ido Ambacht gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hendrik Ido Ambacht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hendrik Ido Ambacht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwijndrecht, Ridderkerk en Nieuw Lekkerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hendrik Ido Ambacht

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Hendrik Ido Ambacht zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Hendrik Ido Ambacht een nare. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Hendrik Ido Ambacht een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Hendrik Ido Ambacht is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Hendrik Ido Ambacht een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Hendrik Ido Ambacht je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hendrik Ido Ambacht
 • Ontslag aanvechten in Hendrik Ido Ambacht
 • Personen- en Familierecht advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Arbeidsrecht advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Strafrecht advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Letselschade advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Ondernemingsrecht advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Civielrecht advocaat Hendrik Ido Ambacht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hendrik Ido Ambacht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hendrik Ido Ambacht

Een advocatenkantoor in Hendrik Ido Ambacht heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hendrik Ido Ambacht helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans wenselijk, maar met name indien het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Hendrik Ido Ambacht is dat je doorgaans een persoon in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Hendrik Ido Ambacht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Hendrik Ido Ambacht

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Hendrik Ido Ambacht die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Hendrik Ido Ambacht.

Toch is het verstandig om allemaal advocaten in Hendrik Ido Ambacht te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Hendrik Ido Ambacht je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker indien de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Hendrik Ido Ambacht, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hendrik Ido Ambacht

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Hendrik Ido Ambacht. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Hendrik Ido Ambacht. Er zijn immers meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Hendrik Ido Ambacht een optie.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hendrik Ido Ambacht uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hendrik Ido Ambacht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hendrik Ido Ambacht.

Letselschade advocaat Hendrik Ido Ambacht

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hendrik Ido Ambacht voor je te laten werken, echter dit kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Hendrik Ido Ambacht te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Hendrik Ido Ambacht om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hendrik Ido Ambacht.

Letselschade advocaat Hendrik Ido Ambacht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hendrik Ido Ambacht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hendrik Ido Ambacht

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Hendrik Ido Ambacht in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Hendrik Ido Ambacht heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hendrik Ido Ambacht te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hendrik Ido Ambacht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hendrik Ido Ambacht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hendrik Ido Ambacht

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hendrik Ido Ambacht zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Hendrik Ido Ambacht te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hendrik Ido Ambacht is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Hendrik Ido Ambacht behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hendrik Ido Ambacht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hendrik Ido Ambacht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hendrik Ido Ambacht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hendrik Ido Ambacht

Competent en vakkundig.

23 april 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Wilhelmus Smits

Dreigend ontslag voorkomen

17 april 2024

Op de valreep onterecht ontslag kunnen beletten.

- Edwin de Bruin

Deskundig en vakkundig.

7 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Kirsten Brouwer

Raadsman met kennis

6 april 2024

Ontzettend fijn juridisch begeleiding op maat ontvangen. Dit scheelde heel veel.

- Robert Postma

Goedkoop is duurkoop

29 maart 2024

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige raadsman heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke jurist getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Sharon van der Linden

Daadwerkelijk een vakkundige

18 maart 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schadevergoeding was flink, dankzij mijn jurist!

- Linda Verhoeven

Top advocaat gevonden

16 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze botsing. Top

- Marijke Wolters

Echtscheiding ging prima

5 maart 2024

Door mijn advocaat geen zorgen gehad gedurende de scheiding van mijn man.

- Johannes van de Brink

Juridisch gewoon goed

29 februari 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daarom snel en prima juridisch advies gekregen.

- Paul Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hendrik Ido Ambacht

Advocatenkantoor Van den Hemel

Burgemeester de Raadtsingel 61A
3311 JG Dordrecht
Nederland

06 13138180
http://www.advocaathemel.nl/

Fritse Advocatuur

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht
Nederland

078 204 9300
http://www.fritseadvocatuur.nl/

Silfhout advocatuur & mediation

Johan de Wittstraat 31
3311 KG Dordrecht
Nederland

078 613 4533
http://www.silfhoutadvocatuur.nl/