Advocaat Papendrecht

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Papendrecht?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Papendrecht verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Papendrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Papendrecht gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Papendrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Papendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sliedrecht, Wijngaarden en Zwijndrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Papendrecht

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Papendrecht? Het vinden van de perfecte advocaat in Papendrecht is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Papendrecht die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Papendrecht
 • Ontslag aanvechten in Papendrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Papendrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Papendrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Papendrecht
 • Strafrecht advocaat Papendrecht
 • Letselschade advocaat Papendrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Papendrecht
 • Civielrecht advocaat Papendrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Papendrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Papendrecht

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Papendrecht regelen een geschikte optie is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Papendrecht kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Papendrecht. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Papendrecht is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Papendrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Papendrecht

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Papendrecht te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Papendrecht staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Papendrecht te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Papendrecht je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een gepast aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Papendrecht, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Papendrecht

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Papendrecht. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten doen door een jurist in Papendrecht. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Papendrecht niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Papendrecht mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Papendrecht de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Papendrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Papendrecht.

Letselschade advocaat Papendrecht

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Papendrecht voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor problemen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Papendrecht te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Papendrecht die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Papendrecht.

Letselschade advocaat Papendrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Papendrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Papendrecht

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Papendrecht in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Papendrecht terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Papendrecht te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Papendrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Papendrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Papendrecht

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Papendrecht. Scheiden is natuurlijk over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Papendrecht wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Papendrecht? Een geschikte kandidaat vinden is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Papendrecht echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Papendrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Papendrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Papendrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Papendrecht

Goedkoop is duurkoop

24 april 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een eerlijke advocaat getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Sebastiaan de Koning

Heb door mijn jurist een uiterst beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is hierdoor een stuk lager.

18 april 2024

- David Dijkstra

Geen nummer, menselijke afhandeling

10 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Marloes Mulder

Goed afgehandeld.

2 april 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Kim de Groot

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

24 maart 2024

Echtscheidingsconvenant was zo verzorgd. Schitterend!

- Jacobus van der Heijden

Immer bereikbaar voor vragen

20 maart 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Marleen Groen

Door raad en daad geholpen

12 maart 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanrader

- René Peeters

Kennis van de wet

6 maart 2024

Zoals gehoopt, erg kundig.

- Sanne Mulder

Zoals verwacht

27 februari 2024

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Marleen Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Papendrecht

Advocatenkantoor Van den Hemel

Burgemeester de Raadtsingel 61A
3311 JG Dordrecht
Nederland

06 13138180
http://www.advocaathemel.nl/

Fritse Advocatuur

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht
Nederland

078 204 9300
http://www.fritseadvocatuur.nl/

De Koning Advocaten

Dubbelsteynlaan West 39
3319 EK Dordrecht
Nederland

078 630 0000
http://www.dekoningadvocaten.nl/