Advocaat Almere

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Almere?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Almere verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Almere – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Almere gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Almere
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Almere, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Urk, Espel en Lelystad bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Almere

Het mag begrijpelijk zijn dat je indien je een advocaat in Almere zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan advocaten samen met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Almere als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Almere zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Almere en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Almere een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Almere je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Almere
 • Ontslag aanvechten in Almere
 • Personen- en Familierecht advocaat Almere
 • Arbeidsrecht advocaat Almere
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Almere
 • Strafrecht advocaat Almere
 • Letselschade advocaat Almere
 • Ondernemingsrecht advocaat Almere
 • Civielrecht advocaat Almere
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Almere

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Almere

Een advocatenkantoor in Almere heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Almere inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar zeker indien het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Almere is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Almere

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Almere

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Almere te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Almere staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Almere te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Almere je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Almere, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Almere

Een jurist in Almere mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Almere verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is daarom noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Almere?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Almere.

Letselschade advocaat Almere

Een letselschade advocaat in Almere kan je bijstaan om een fatsoenlijke schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Almere assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Almere is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Almere vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Almere.

Letselschade advocaat Almere zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Almere zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Almere

Wanneer je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Almere in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Almere heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Almere te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Almere.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Almere en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Almere

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Almere zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Almere te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Almere is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Almere allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Almere in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Almere in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Almere

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Almere

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

29 juni 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Ronald Evers

Vlot en passende advocaat gevonden

16 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Eva Jonker

Inhoudelijk en bekwaam.

14 juni 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Martine Huisman

Snel en juiste advocaat gevonden

8 juni 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die geheel bij onze kwestie pastte. Top!

- Jeffrey van Wijk

Iemand die weet waar die het over heeft

29 mei 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Uitstekend!

- Koen Vos

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

20 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Tessa Post

Advocaat met kennis

15 mei 2024

Onmiskenbaar vakkundige advocaat getroffen. Dat scheelde geweldig veel.

- Anna de Jonge

Dreigend ontslag voorkomen

10 mei 2024

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Cornelis van den Heuvel

Fijne juridische assistentie

28 april 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer welkom.

- Vincent Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit Almere

Professionals Almere

Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Nederland

0800-12128
https://professionalsalmere.nl/advocaat

Advocatenkantoor MR. J.A. Wesdorp

Randstad 2105 G
1314 BD Almere
Nederland

036 548 1171
http://www.advocatenkantoorwesdorp.nl/

Advocatenkantoor Blokziel B.V.

Edvard Munchweg 14
1328 MA Almere
Nederland

036 548 1580
http://www.advocatenkantoorblokziel.nl/