Advocaat Lelystad

Behoefte aan een professionele advocaat in Lelystad die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Lelystad verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lelystad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lelystad gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Lelystad
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lelystad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Urk, Luttelgeest en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lelystad

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Lelystad zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Lelystad een vervelende. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Lelystad een karwei die van belang is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Lelystad en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Lelystad een belangrijke taak.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Lelystad je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lelystad
 • Ontslag aanvechten in Lelystad
 • Personen- en Familierecht advocaat Lelystad
 • Arbeidsrecht advocaat Lelystad
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lelystad
 • Strafrecht advocaat Lelystad
 • Letselschade advocaat Lelystad
 • Ondernemingsrecht advocaat Lelystad
 • Civielrecht advocaat Lelystad
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lelystad

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lelystad

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Lelystad een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Lelystad kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lelystad. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Lelystad werkbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Lelystad

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lelystad

Om de geschikte persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lelystad. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Lelystad. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Lelystad. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Lelystad voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lelystad

Een jurist in Lelystad mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lelystad uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet doen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lelystad?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lelystad.

Letselschade advocaat Lelystad

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Lelystad je bijstaan. Het kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Lelystad je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lelystad is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Lelystad vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lelystad.

Letselschade advocaat Lelystad zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lelystad zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lelystad

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Lelystad krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lelystad die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je in ieder geval verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Aansluitend is een consult doorgaans de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lelystad.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lelystad en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lelystad

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lelystad. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Lelystad hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lelystad? Een geschikte kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Lelystad echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lelystad in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lelystad in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lelystad

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lelystad

Eind goed, al goed

29 juni 2024

Uiteindelijk mijn gelijk gekregen.

- Deborah Verhoeven

Aanrader!

21 juni 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak prima geregeld.

- Martinus Visser

Deskundig en vakkundig.

11 juni 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Kirsten Willems

Tijd voor actie

8 juni 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Begeleiding was eersteklas

- Miranda van de Velde

Meest deskundige advocaat van Holland

30 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn jurist en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Nancy Gerritsen

Gehele zaak vakkundig begeleid

21 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Martijn van de Veen

Eenvoudig goed

16 mei 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Bedankt!

- Wilhelmina Kramer

Verstand van wetgeving

11 mei 2024

Zoals vermoed, enorm professioneel.

- Susanne van der Laan

Betrouwbare advocaat gevonden

1 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Esther van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lelystad

Professionals Lelystad

Bolderweg 43
8243 RD Lelystad
Nederland

0800-12128
https://professionalslelystad.nl/advocaat

Advocatenkantoor Nauta & Lucas

Zilverparkkade 27
8232 WJ Lelystad
Nederland

0320 226 626
http://www.nautaenlucas.com/

Regter & Milani Advocaten

Botter 11
8232 JP Lelystad
Nederland

0320 255 080
http://www.lischermilani.nl/