Advocaat Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Alphen aan den Rijn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Alphen aan den Rijn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Alphen aan den Rijn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Alphen aan den Rijn gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Alphen aan den Rijn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Waarom advocaat Alphen aan den Rijn

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Alphen aan den Rijn zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Alphen aan den Rijn als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Alphen aan den Rijn een project die van belang is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Alphen aan den Rijn en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Hiernaast is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Alphen aan den Rijn een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Alphen aan den Rijn je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alphen aan den Rijn
 • Ontslag aanvechten in Alphen aan den Rijn
 • Personen- en Familierecht advocaat Alphen aan den Rijn
 • Arbeidsrecht advocaat Alphen aan den Rijn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alphen aan den Rijn
 • Strafrecht advocaat Alphen aan den Rijn
 • Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn
 • Ondernemingsrecht advocaat Alphen aan den Rijn
 • Civielrecht advocaat Alphen aan den Rijn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alphen aan den Rijn

Een advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar voornamelijk als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Alphen aan den Rijn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Alphen aan den Rijn

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Alphen aan den Rijn, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Indien je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Alphen aan den Rijn. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Alphen aan den Rijn. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Alphen aan den Rijn jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alphen aan den Rijn

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Alphen aan den Rijn. Je kunt een jurist in Alphen aan den Rijn namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Alphen aan den Rijn niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Alphen aan den Rijn kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Alphen aan den Rijn uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alphen aan den Rijn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alphen aan den Rijn.

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn kan je bijstaan om een passende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alphen aan den Rijn.

Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Alphen aan den Rijn. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten verzekerd van capabel advies op maat.

Naderhand hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alphen aan den Rijn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alphen aan den Rijn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alphen aan den Rijn

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Alphen aan den Rijn. Scheiden is natuurlijk over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Alphen aan den Rijn wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Alphen aan den Rijn? Een geschikte kandidaat opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het helemaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Alphen aan den Rijn echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alphen aan den Rijn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alphen aan den Rijn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alphen aan den Rijn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alphen aan den Rijn

Geen nummer, menselijke behandeling

24 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Bastiaan Kramer

Stevige vergoeding gekregen

17 mei 2024

- Sabine Koning

Erg tevreden met onze raadsman

11 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Johanna de Haan

Meest deskundige advocaat van het land

30 april 2024

Klikte onmiddellijk goed en heb samen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Saskia van der Horst

Simpelweg perfect

27 april 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Jacobus Boer

Heb door mijn jurist een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

18 april 2024

- Judith Driessen

Zoals bedacht

10 april 2024

Offerte was netjes.

- Renate Koster

Afhandeling was persoonlijk

6 april 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Christian de Jonge

Eenvoudig goed

26 maart 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Dank!

- Christiaan Blom

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alphen aan den Rijn

Berntsen Mulder Advocaten Letselschade

Wilhelminalaan 12
2405 ED Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 424 172
https://letselschade.berntsenmulder.nl/

La Gro Geelkerken Advocaten

Prins Bernhardlaan 35
2404 NE Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 503 250
http://www.lagrogeelkerken.nl/

Berntsen Mulder Advocaten

Burgemeester Visserpark 13 15
2405 CP Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 427 195
https://www.berntsenmulder.nl/