Advocaat Waddinxveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Waddinxveen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Waddinxveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Waddinxveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Waddinxveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Waddinxveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 144 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waddinxveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Waddinxveen

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Waddinxveen? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Waddinxveen te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Waddinxveen. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Waddinxveen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Waddinxveen
 • Ontslag aanvechten in Waddinxveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Waddinxveen
 • Arbeidsrecht advocaat Waddinxveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Waddinxveen
 • Strafrecht advocaat Waddinxveen
 • Letselschade advocaat Waddinxveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Waddinxveen
 • Civielrecht advocaat Waddinxveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Waddinxveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Waddinxveen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Waddinxveen kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Waddinxveen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen wenselijk, maar zeker indien het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Waddinxveen is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Waddinxveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Waddinxveen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Waddinxveen die je ook kunnen assisteren, los van je moeilijkheid. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Waddinxveen.

Toch is het slim om verscheidene advocaten in Waddinxveen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Waddinxveen je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je volkomen ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Waddinxveen, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Waddinxveen

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Waddinxveen. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Waddinxveen. Er zijn immers flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Waddinxveen kan je hierbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Waddinxveen de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Waddinxveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Waddinxveen.

Letselschade advocaat Waddinxveen

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Waddinxveen je assisteren. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Waddinxveen je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Waddinxveen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Waddinxveen vindt je vrijblijvend, goedkoop en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Waddinxveen.

Letselschade advocaat Waddinxveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Waddinxveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Waddinxveen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een prima idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bedrijven in de buurt. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Waddinxveen. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel erg aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand is een consult doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Waddinxveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Waddinxveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Waddinxveen

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Waddinxveen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Waddinxveen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Waddinxveen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Waddinxveen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Waddinxveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Waddinxveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Waddinxveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Waddinxveen

Scheiding prima geregeld

19 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Daniël Mol

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

17 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Maaike Smits

Echtscheiding uitstekend geregeld

9 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Wilhelmina Schouten

Voelt goed

29 april 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Fantastisch!

- Ilona Post

Inhoudelijk en vakkundig.

21 april 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Charlotte Dijkstra

Begeleiding was persoonlijk

15 april 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het traject.

- Wilhelmina Koster

Individueel bijgestaan

13 april 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Peter Brouwer

Oprecht een autoriteit

6 april 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was indrukwekkend, dankzij mijn jurist!

- Joyce Bosch

Zeer tevreden met onze raadgever

27 maart 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Manon Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Waddinxveen

Van Riessen Advocaten

Wachtelstraat 52
2802 EV Gouda
Nederland

0182 541 444
https://bosvaneckadvocaten.nl/

Van Delft Advocaten N.V.

48-50
Mozartlaan
2742 BN Waddinxveen

0182 303 111
http://www.vandelftadvocaten.nl/

MKS ADVOCATEN

Kampenringweg 7
2803 PE Gouda
Nederland

0182 691 222
http://www.mksadvocaten.nl/