Advocaat Amstelveen

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Amstelveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Amstelveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Amstelveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Amstelveen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Amstelveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amstelveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Meer, Uithoorn en De Kwakel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amstelveen

Wanneer je een advocaat in Amstelveen zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Regelmatig gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Amstelveen als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Amstelveen zoeken. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Amstelveen en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Tevens is een jurist meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Amstelveen een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Amstelveen je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amstelveen
 • Ontslag aanvechten in Amstelveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Amstelveen
 • Arbeidsrecht advocaat Amstelveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amstelveen
 • Strafrecht advocaat Amstelveen
 • Letselschade advocaat Amstelveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Amstelveen
 • Civielrecht advocaat Amstelveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amstelveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amstelveen

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Amstelveen inschakelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal goed van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Amstelveen kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Amstelveen. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Amstelveen is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Amstelveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Amstelveen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Amstelveen die je verder kunnen assisteren, los van je probleem. Los van de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Amstelveen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om allemaal advocaten in Amstelveen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat slecht is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Amstelveen je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk alleen de beste advocaten in Amstelveen, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amstelveen

Een jurist in Amstelveen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Amstelveen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Amstelveen verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Echter, hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amstelveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amstelveen.

Letselschade advocaat Amstelveen

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Amstelveen je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Amstelveen helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Amstelveen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Amstelveen vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amstelveen.

Letselschade advocaat Amstelveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amstelveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Amstelveen

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Amstelveen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Amstelveen heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Amstelveen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amstelveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amstelveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amstelveen

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Amstelveen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Amstelveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Amstelveen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Amstelveen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amstelveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amstelveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amstelveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amstelveen

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

17 juni 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Catharina van den Heuvel

Gehele zaak vakkundig begeleid

9 juni 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Cornelis Boer

Direct een deskundige professional

4 juni 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die haarfijn wist wat mijn zaak nodig had.

- Marleen Smits

Erg bekwaam

26 mei 2024

Een echte professional gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Anouk Dekker

Gewoon correct

23 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Martine de Groot

Hoge compensatie bij letselschade

17 mei 2024

- Dave Willems

Gehele zaak vakkundig begeleid

7 mei 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Koen Groen

Eenvoudig prima

28 april 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Ellen Mol

Echt een kenner

26 april 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was indrukwekkend, door mijn advocaat!

- Renate van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amstelveen

Professionals Amstelveen

Kuiperij 14
1185 XW Amstelveen
Nederland

0800-12128
https://professionalsamstelveen.nl/advocaat

AMS Lawyers N.V.

Nachtwachtlaan 20
1058 EA Amsterdam
Nederland

020 308 0315
http://www.amsadvocaten.nl/?utm_source=googlemybusiness&utm_medium=organic

Van Kaam Lawyers

Oosteinde 3
1017 WT Amsterdam
Nederland

020 421 2040
http://www.van-kaam.nl/nl/