Advocaat Uithoorn

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Uithoorn die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Uithoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Uithoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Uithoorn gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Uithoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uithoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Meer, Aalsmeer en Kudelstaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uithoorn

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Uithoorn? Het zoeken van de perfecte advocaat in Uithoorn is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Uithoorn te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Uithoorn die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uithoorn
 • Ontslag aanvechten in Uithoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Uithoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Uithoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uithoorn
 • Strafrecht advocaat Uithoorn
 • Letselschade advocaat Uithoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Uithoorn
 • Civielrecht advocaat Uithoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uithoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uithoorn

Men vraagt zich regelmatig af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Uithoorn een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Uithoorn kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Uithoorn. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch begeleiding wil hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of mensen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist bijvoorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Uithoorn nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Uithoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Uithoorn

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Uithoorn die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Uithoorn staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het handig om diverse advocaten in Uithoorn te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Uithoorn je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker indien de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Uithoorn, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uithoorn

Een jurist in Uithoorn mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Uithoorn uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uithoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uithoorn.

Letselschade advocaat Uithoorn

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Uithoorn je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Uithoorn je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Uithoorn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Uithoorn vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uithoorn.

Letselschade advocaat Uithoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uithoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Uithoorn

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Uithoorn krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Uithoorn die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je zeker weten verzekerd van geschikt advies op maat.

Daarna is een consult over het algemeen de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veel met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische affaires gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uithoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uithoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uithoorn

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uithoorn. Scheiden is uiteraard altijd ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Uithoorn wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uithoorn? Een goede kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Uithoorn echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uithoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uithoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uithoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uithoorn

Juridisch gewoon top

20 mei 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Laura van Wijk

Echtscheiding super geregeld

18 mei 2024

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Mark Martens

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

5 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Eva van den Broek

Grote schadevergoeding bij letselschade

29 april 2024

- Jasper van Wijk

Betrouwbare partij

21 april 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Goed!

- Edwin Janssen

De advocaat was zeer bereikbaar

15 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Stefan Schipper

Juridisch gewoon top

8 april 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en kritisch juridisch advies gekregen.

- Marijke de Lange

Goedkoop is duurkoop

31 maart 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Rogier de Vries

Een prof die snapt waar hij het over heeft

24 maart 2024

In minder dan no-time een kundige raadsman. Dankjewel!

- Jasper Peters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uithoorn

Hendrikx Advocaten

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
Nederland

0297 250 018
https://www.hendrikxadvocaten.nl/

Tijsterman Advocaten

Admiraal van Ghentlaan 59
1421 XL Uithoorn
Nederland

0297 569 111
http://www.tijstermanadvocaten.nl/

Ronday & Hartman Advocaten

Hoofdweg 6
3641 PS Mijdrecht
Nederland

0297 287 040
http://www.ronday.eu/