Advocaat Appingedam

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Appingedam die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Appingedam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Appingedam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Appingedam gezocht?

Een advocaat in Appingedam vinden

Advocaat Appingedam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Appingedam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tjuchem, Oosterwijtwerd en Krewerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Appingedam

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Appingedam? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Appingedam is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Appingedam die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Appingedam
 • Ontslag aanvechten in Appingedam
 • Personen- en Familierecht advocaat Appingedam
 • Arbeidsrecht advocaat Appingedam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Appingedam
 • Strafrecht advocaat Appingedam
 • Letselschade advocaat Appingedam
 • Ondernemingsrecht advocaat Appingedam
 • Civielrecht advocaat Appingedam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Appingedam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Appingedam

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Appingedam een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een professional die altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Appingedam kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Appingedam. Je wilt immers een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook doorgaans een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Appingedam bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Appingedam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Appingedam

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Appingedam te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Appingedam.

Evengoed is het slim om allerlei advocaten in Appingedam te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal contrast tussen de tarieven van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Appingedam je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je onmiddellijk een gepast aanbod. Langs ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Appingedam, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Appingedam

Een jurist in Appingedam is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Appingedam, kijk dan allereerst nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Appingedam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Appingedam.

Letselschade advocaat Appingedam

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Appingedam je begeleiden. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Appingedam je verder. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan uitsluitend het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Appingedam is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Appingedam vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Appingedam.

Letselschade advocaat Appingedam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Appingedam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Appingedam

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Appingedam in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Appingedam terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Appingedam te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Appingedam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Appingedam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Appingedam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Appingedam. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Appingedam wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Appingedam? Een juiste gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Appingedam echt erg eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Appingedam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Appingedam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Appingedam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Appingedam

Door raad en daad bijgestaan

16 juni 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!
Merci

- Chantal Kuipers

Professionele en bedreven

13 juni 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Diana Smits

Persoonlijk bijgestaan

3 juni 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Wilhelmina van Dijk

Begeleiding was persoonlijk

27 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het traject. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Ruud van de Veen

Persoonlijk bijgestaan

24 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Cornelis de Leeuw

Echtscheiding goed begeleid

17 mei 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Robert de Leeuw

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

7 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Jacoba de Bruijn

Beste raadsman van het land

28 april 2024

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Bas de Vos

Eenvoudig voortreffelijk

25 april 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Gerrit Jonker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Appingedam

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/