Advocaat Steendam

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Steendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Steendam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Steendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Steendam gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Steendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tjuchem, Appingedam en Schildwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Steendam

Wanneer je een advocaat in Steendam zoekt, heeft dat doorgaans een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Steendam een nare. Toch is het vinden van de passende advocaat in Steendam een project die van belang is. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Steendam en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het kiezen van een goede advocaat in Steendam een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je speurtocht naar een goede advocaat in Steendam. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Steendam
 • Ontslag aanvechten in Steendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Steendam
 • Arbeidsrecht advocaat Steendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Steendam
 • Strafrecht advocaat Steendam
 • Letselschade advocaat Steendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Steendam
 • Civielrecht advocaat Steendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Steendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Steendam

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Steendam regelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hier aan een problemen met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Steendam kan je hier uitstekend bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Steendam. Je wilt namelijk een advies op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Steendam is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Steendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Steendam

Om de juiste persoon in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Steendam. Advocaten in Steendam zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Steendam. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Steendam jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Steendam

Er zijn scenario`s waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Steendam. Je kunt een jurist in Steendam wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Toch is een jurist in Steendam niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Steendam kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Steendam de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Steendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Steendam.

Letselschade advocaat Steendam

Een letselschade advocaat in Steendam kan je bijstaan om een passende schadevordering te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Steendam je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Steendam is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Steendam vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Steendam.

Letselschade advocaat Steendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Steendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Steendam

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Steendam in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Steendam terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Steendam te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Steendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Steendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Steendam

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Steendam zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Steendam te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Steendam is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Steendam veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Steendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Steendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Steendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Steendam

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

27 juni 2024

Mijn advocaat had duidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Gerardus Huisman

Heb dankzij mijn raadsman een uiterst keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

16 juni 2024

- Laura de Boer

Procedure gewonnen!

12 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Sandra van Veen

Snel en passende raadsman gevonden

3 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Sylvia Prins

Domweg vertrouwd

29 mei 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Adrianus Molenaar

Scheiding tot goed einde gebracht

21 mei 2024

Dankzij mijn jurist geen moeilijkheden gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Martinus van de Velden

Top advocaat gevonden

13 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Ruud Bosch

Begeleiding was geweldig

9 mei 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Thijs van den Bosch

Inhoudelijk en vakkundig.

29 april 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Karin van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Steendam

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/