Advocaat Holwierde

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Holwierde?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Holwierde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Holwierde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Holwierde gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Holwierde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holwierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spijk, Losdorp en Krewerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holwierde

Wanneer je een advocaat in Holwierde zoekt, heeft dat meestal een reden. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Holwierde als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Holwierde een project die van belang is. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat namelijk behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Holwierde en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Holwierde een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Holwierde. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holwierde
 • Ontslag aanvechten in Holwierde
 • Personen- en Familierecht advocaat Holwierde
 • Arbeidsrecht advocaat Holwierde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holwierde
 • Strafrecht advocaat Holwierde
 • Letselschade advocaat Holwierde
 • Ondernemingsrecht advocaat Holwierde
 • Civielrecht advocaat Holwierde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holwierde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holwierde

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Holwierde een verstandig besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een prof vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Holwierde kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Holwierde. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Holwierde toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Holwierde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Holwierde

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Holwierde, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Holwierde zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Holwierde. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Holwierde jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holwierde

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Holwierde. Je kunt een jurist in Holwierde namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Holwierde mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Holwierde de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holwierde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holwierde.

Letselschade advocaat Holwierde

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Holwierde wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Holwierde te vinden. Het moet tenslotte wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Holwierde om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holwierde.

Letselschade advocaat Holwierde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holwierde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Holwierde

Heb je een conflict met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een fijn idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de regio. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Holwierde. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Holwierde die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Hierna is een consultgesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holwierde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holwierde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holwierde

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Holwierde zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Holwierde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Holwierde is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Holwierde allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holwierde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holwierde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holwierde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holwierde

Doorlopend bereikbaar voor vragen

10 november 2023

Top bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Mirjam Schipper

Gerechtigheid!

2 november 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Patrick de Haan

Echtscheiding ging vertrouwd

29 oktober 2023

Door mijn advocaat geen problemen gekregen gedurende de scheiding van mijn partner.

- Michael van der Linden

Uiteindelijk gerechtigheid

9 oktober 2023

Na lang wachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Chantal van Veen

Grote schadevergoeding bij letsel

5 oktober 2023

- Mark Molenaar

Convenant geregeld

1 oktober 2023

Convenant was vlug overeengekomen. Super!

- Evelien Dekker

Hoge kostenvergoeding bij letselschade

18 september 2023

- Thijs Boer

Echtscheiding ging vertrouwd

17 september 2023

Door mijn raadsman geen zorgen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Robin Mol

Door raad en daad bijgestaan

6 september 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Aanvraag offertes aan te raden

- Danny van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holwierde

Helmantel Advocatuur

Noorderstraat 388A
9611 AW Sappemeer
Nederland

0598 820 234
http://www.helmanteladvocatuur.nl/

D/raad advocaten

Hoofdstraat 87
9601 EB Hoogezand
Nederland

0598 427 111
http://www.draadadvocaten.nl/

Scheffers Advocaten

Gebroeders Wrightlaan 2c
9615 TN Kolham
Nederland

0598 592 303
http://www.scheffersadvocaten.nl/