Advocaat Assen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Assen?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Assen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Assen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Assen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Assen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Assen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zeijerveen, Rhee en Ter Aard bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Assen

Als je een advocaat in Assen zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Assen een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in Assen zoeken. Je wilt wel een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Assen is immers de andere niet en de specialismen en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een jurist veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Assen een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Assen je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Assen
 • Ontslag aanvechten in Assen
 • Personen- en Familierecht advocaat Assen
 • Arbeidsrecht advocaat Assen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Assen
 • Strafrecht advocaat Assen
 • Letselschade advocaat Assen
 • Ondernemingsrecht advocaat Assen
 • Civielrecht advocaat Assen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Assen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Assen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Assen kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Assen helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is altijd gewenst, maar zeker als het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Assen is dat je natuurlijk een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Assen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Assen

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Assen die je verder kunnen helpen, ongeacht je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Assen.

Ook is het slim om verschillende advocaten in Assen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Assen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Assen, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Assen

Een jurist in Assen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Assen, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is derhalve belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Assen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Assen.

Letselschade advocaat Assen

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Assen je bijstaan. Dat kan zijn wegens een botsing, een ander ongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Assen helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is daarom een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Assen is dat hij de hele rechtszaak voor je kan volbrengen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Assen vindt je vrijblijvend, rendabel en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Assen.

Letselschade advocaat Assen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Assen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Assen

Wanneer je op je werkplek tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Assen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Assen terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Assen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Assen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Assen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Assen

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Assen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Assen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Assen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Assen aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Assen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Assen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Assen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Assen

Echtscheiding goed begeleid

29 juni 2024

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Bedankt!

- Peter Hofman

Aanrader!

19 juni 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Yvonne Scholten

Deskundig en vakkundig.

10 juni 2024

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg geoefend in echtscheidingen.

- Wilhelmina de Wit

Direct een deskundige prof

2 juni 2024

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Patricia Peeters

Eindelijk

26 mei 2024

Na weken wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Tom Verhoeven

Razendsnel de goede specialist gevonden

20 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Elizabeth Hoekstra

Top begeleid van begin tot beëindiging proces

13 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Annemarie Hoekstra

Had dit veel sneller moeten doen

7 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke advocaat getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ruben Dekker

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

29 april 2024

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Bastiaan Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Assen

Professionals Assen

Kloekhorststraat 29
9401 BB Assen
Nederland

0800-12128
https://professionalsassen.nl/advocaat

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/