Advocaat Eleveld

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Eleveld die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Eleveld verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Eleveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Eleveld gezocht?

Een advocaat in Eleveld vinden

Advocaat Eleveld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eleveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Deurze, Balloo en Ekehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eleveld

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Eleveld? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Eleveld te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Eleveld. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eleveld die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eleveld
 • Ontslag aanvechten in Eleveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Eleveld
 • Arbeidsrecht advocaat Eleveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eleveld
 • Strafrecht advocaat Eleveld
 • Letselschade advocaat Eleveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Eleveld
 • Civielrecht advocaat Eleveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eleveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eleveld

Een plaatselijk advocatenkantoor in Eleveld kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Eleveld inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Eleveld heb je doorgaans een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Eleveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Eleveld

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Eleveld te vinden. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Eleveld.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Eleveld te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk vooral bij welke advocaten in Eleveld je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een geschikt aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Eleveld, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eleveld

Een jurist in Eleveld mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Eleveld niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Eleveld, kijk dan eerst zorgvuldig of de procedure die je wilt opstarten ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de beste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eleveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eleveld.

Letselschade advocaat Eleveld

Een letselschade advocaat in Eleveld kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen tevens een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Eleveld helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is derhalve een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Eleveld is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Eleveld vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eleveld.

Letselschade advocaat Eleveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eleveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Eleveld

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is natuurlijk een prima idee om offertes op te vragen bij de verschillende bureaus in de streek. Uitsluitend zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Eleveld. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eleveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eleveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eleveld

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eleveld zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Eleveld te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Eleveld is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Eleveld flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eleveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eleveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eleveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eleveld

Snel en juiste advocaat gevonden

30 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Mark de Jong

Gerechtigheid!

23 mei 2024

Dankzij mijn geweldige advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Bas Groen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

17 mei 2024

De afhandeling tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Evelien Koning

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

9 mei 2024

Volledig ontzorgd door mijn jurist bij echtscheiding.

- Franciscus van der Horst

Netjes afgehandeld

1 mei 2024

Snel de juiste persoon getroffen, prettig!

- Raymond van Wijk

Snel en passende advocaat gevonden

26 april 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Anita van der Horst

Vertrouwelijke raadsman getroffen

18 april 2024

Zeer solide en passend advies ontvangen van de raadsman.

- Iris de Lange

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

7 april 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Marinus de Graaf

Door raad en daad geholpen

5 april 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Gauw geregeld

- Janneke de Jong

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eleveld

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/