Advocaat Bedum

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Bedum?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Bedum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bedum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bedum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Bedum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Middelstum, Westerwijtwerd en Onderdendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bedum

Wanneer je een advocaat in Bedum zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Regelmatig gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Bedum als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Bedum een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Bedum en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Ook is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Bedum een belangrijke taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Bedum je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bedum
 • Ontslag aanvechten in Bedum
 • Personen- en Familierecht advocaat Bedum
 • Arbeidsrecht advocaat Bedum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bedum
 • Strafrecht advocaat Bedum
 • Letselschade advocaat Bedum
 • Ondernemingsrecht advocaat Bedum
 • Civielrecht advocaat Bedum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bedum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bedum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Bedum kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Bedum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bedum heb je natuurlijk iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Bedum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Bedum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Bedum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Bedum. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Wanneer je een arbeidsconflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Bedum. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Bedum overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bedum

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Bedum. Je kunt een jurist in Bedum namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Bedum niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Bedum kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Bedum de procedure echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bedum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bedum.

Letselschade advocaat Bedum

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Bedum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Bedum te traceren. Je zoekt altijd wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Bedum die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bedum.

Letselschade advocaat Bedum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bedum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Bedum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons vrijblijvend wat offertes van diverse advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Bedum krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Bedum die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je altijd verzekerd van vakbekwaam advies op maat.

Daarna is een kennismakingsgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bedum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bedum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bedum

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bedum. Uit elkaar gaan is natuurlijk over het algemeen ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Bedum wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bedum? Een juiste kandidaat treffen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Bedum echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bedum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bedum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bedum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bedum

Individueel bijgestaan

20 juni 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Robertus Jansen

Grote schadeloosstelling bij letsel

9 juni 2024

- Albert de Jong

Royale schade-uitkering gekregen

2 juni 2024

- Petronella Smeets

Super verlopen

27 mei 2024

Direct de passende persoon ontdekt, aangenaam!

- Catharina de Graaf

Super verlopen

20 mei 2024

Had in korte periode een goeie aanbieding op maat, super!

- Robertus van Beek

Ontslag op staande voet voorkomen

17 mei 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Anouk Gerritsen

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

6 mei 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Cornelis Kuiper

Echte autoriteit in rechtsgebied

29 april 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Wilhelmina Bakker

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

24 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Franciscus van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bedum

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/