Advocaat Onderdendam

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Onderdendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Onderdendam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Onderdendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Onderdendam gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Onderdendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Onderdendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stitswerd, Rottum en Toornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Onderdendam

Zoek je een professionele en verstandige advocaat in Onderdendam? Het zoeken van de beste advocaat in Onderdendam is nog niet zo makkelijk. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de perfecte advocaat in Onderdendam te vinden in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Onderdendam die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Onderdendam
 • Ontslag aanvechten in Onderdendam
 • Personen- en Familierecht advocaat Onderdendam
 • Arbeidsrecht advocaat Onderdendam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Onderdendam
 • Strafrecht advocaat Onderdendam
 • Letselschade advocaat Onderdendam
 • Ondernemingsrecht advocaat Onderdendam
 • Civielrecht advocaat Onderdendam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Onderdendam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Onderdendam

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Onderdendam regelen een geschikte optie is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Onderdendam kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Onderdendam. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Onderdendam werkbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Onderdendam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Onderdendam

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Onderdendam die je ook kunnen begeleiden, los van je moeilijkheid. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Onderdendam.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Onderdendam te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Onderdendam je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm van belang, zeker wanneer de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Onderdendam, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Onderdendam

Een jurist in Onderdendam is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Onderdendam niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Onderdendam, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet doen. Het is derhalve belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Onderdendam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Onderdendam.

Letselschade advocaat Onderdendam

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Onderdendam wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Onderdendam te traceren. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Onderdendam om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Onderdendam.

Letselschade advocaat Onderdendam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Onderdendam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Onderdendam

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Het is uiteraard een verstandig plan om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Louter zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Onderdendam. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Onderdendam die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel erg fijn voor bij juridische zaken.

Dan is een adviesgesprek vaak de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Onderdendam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Onderdendam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Onderdendam

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Onderdendam zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Onderdendam te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Onderdendam is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Onderdendam flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Onderdendam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Onderdendam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Onderdendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Onderdendam

Ineens een flinke schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daarom veel minder.

28 februari 2024

- Simone van de Berg

Moment voor actie

21 februari 2024

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Vlot afgehandeld

- Tom van der Heijden

Rechtelijk gewoon goed

15 februari 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Robertus van den Bosch

Echtscheiding ging goed

7 februari 2024

Totaal ontzorgd door mijn advocaat tijdens echtscheiding.

- Kirsten Kramer

Simpelweg goed

25 januari 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo fijn zou zijn.

- Ilona Jansen

Deskundige raadsman

15 januari 2024

Binnen no-time een deskundige advocaat. Fantastisch!

- Bastiaan Kok

Razendsnel de passende pro gevonden

12 januari 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Judith Timmermans

De advocaat was zeer bereikbaar

4 januari 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Arie Groen

Zijn super bijgestaan in de procedure

31 december 2023

De afhandeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Annemieke van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Onderdendam

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/