Advocaat Noordwolde

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Noordwolde?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Noordwolde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Noordwolde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Noordwolde gezocht?

Een advocaat uit Noordwolde vinden

Advocaat Noordwolde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noordwolde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stitswerd, Toornwerd en Kantens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Noordwolde

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Noordwolde? Het vinden van de beste advocaat in Noordwolde is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Noordwolde. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Noordwolde die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Noordwolde
 • Ontslag aanvechten in Noordwolde
 • Personen- en Familierecht advocaat Noordwolde
 • Arbeidsrecht advocaat Noordwolde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Noordwolde
 • Strafrecht advocaat Noordwolde
 • Letselschade advocaat Noordwolde
 • Ondernemingsrecht advocaat Noordwolde
 • Civielrecht advocaat Noordwolde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Noordwolde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Noordwolde

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Noordwolde een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een goede uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Noordwolde kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Noordwolde. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens meestal een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Noordwolde werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Noordwolde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Noordwolde

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Noordwolde te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo fatsoenlijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Noordwolde staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het slim om allemaal advocaten in Noordwolde te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Noordwolde je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je meteen een geschikt aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Noordwolde, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Noordwolde

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Noordwolde. Op de eerste plaats is het een optie om sommige taken te laten doen door een jurist in Noordwolde. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Noordwolde een optie.

Bekijk van tevoren wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Noordwolde uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Noordwolde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Noordwolde.

Letselschade advocaat Noordwolde

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Noordwolde wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Noordwolde te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Noordwolde die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Noordwolde.

Letselschade advocaat Noordwolde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Noordwolde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Noordwolde

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar hulp? Het is natuurlijk een verstandig idee om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Noordwolde krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Noordwolde die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je bovendien gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Vervolgens hoef je alleen nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is overwegend van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Noordwolde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Noordwolde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Noordwolde

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook als je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Noordwolde zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Noordwolde te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Noordwolde is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Noordwolde allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Noordwolde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Noordwolde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Noordwolde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Noordwolde

Dreigend ontslag voorkomen

7 november 2023

Door mijn raadsman de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Miranda Timmermans

Voorbeeldig geregeld

4 november 2023

Direct de juiste persoon gevonden, prettig!

- Anne van Loon

Prima raadgeving gekregen!

25 oktober 2023

Duidelijk advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Cindy van de Ven

Uit elkaar gaan ging vertrouwd

13 oktober 2023

Dankzij mijn advocaat geen problemen gehad tijdens de echtscheiding van mijn man.

- Barry de Bruijn

Goedkoop is duurkoop

5 oktober 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Kelly Sanders

Zeer bekwaam

25 september 2023

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor enorm veel ontspanning.

- Ilona van Wijk

Grote schadevergoeding bij letsel

21 september 2023

- Jacob Schouten

Uitermate professioneel

16 september 2023

Een werkelijke professional gevonden. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Jacob Peters

Had dit veel eerder moeten doen

8 september 2023

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope jurist, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Marc van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Noordwolde

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/