Advocaat Bergen op Zoom

Wil jij een ijzersterke advocaat in Bergen op Zoom die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Bergen op Zoom verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bergen op Zoom gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Bergen op Zoom
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heerle, Moerstraten en Lepelstraat bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bergen op Zoom

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Bergen op Zoom zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Bergen op Zoom een vervelende. Toch is het vinden van de passende advocaat in Bergen op Zoom een project die van belang is. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Bergen op Zoom en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Bovendien is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Bergen op Zoom een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Bergen op Zoom je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bergen op Zoom
 • Ontslag aanvechten in Bergen op Zoom
 • Personen- en Familierecht advocaat Bergen op Zoom
 • Arbeidsrecht advocaat Bergen op Zoom
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bergen op Zoom
 • Strafrecht advocaat Bergen op Zoom
 • Letselschade advocaat Bergen op Zoom
 • Ondernemingsrecht advocaat Bergen op Zoom
 • Civielrecht advocaat Bergen op Zoom
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bergen op Zoom

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Bergen op Zoom inschakelen een goede optie is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een problemen met het arbeidsloon of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Bergen op Zoom kan je dan verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bergen op Zoom. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor bedrijven of mensen met flink vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Bergen op Zoom inzetbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Bergen op Zoom

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Bergen op Zoom

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Bergen op Zoom die je ook kunnen begeleiden, los van je probleem. Los van de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Bergen op Zoom staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het slim om verschillende advocaten in Bergen op Zoom te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Bergen op Zoom je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Bergen op Zoom, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bergen op Zoom

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Bergen op Zoom. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten verrichten door een jurist in Bergen op Zoom. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Bergen op Zoom mogelijk.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de rechtszaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Bergen op Zoom uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bergen op Zoom?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bergen op Zoom.

Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bergen op Zoom voor je te laten starten, echter dit kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Bergen op Zoom te vinden. Je zoekt overigens wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Bergen op Zoom om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bergen op Zoom.

Letselschade advocaat Bergen op Zoom zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bergen op Zoom zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bergen op Zoom te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bergen op Zoom.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bergen op Zoom en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bergen op Zoom

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bergen op Zoom. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Bergen op Zoom hebben gedurende dit traject. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bergen op Zoom? Een juiste kandidaat treffen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Bergen op Zoom echt heel gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bergen op Zoom in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bergen op Zoom in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bergen op Zoom

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bergen op Zoom

Inderdaad zoals vermoed

20 juni 2024

Prima aanbod gekregen.

- Anita Willems

Geen nummer, menselijke afhandeling

12 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Ingrid de Graaf

Het juridisch uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

2 juni 2024

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Björn Timmermans

Vakkundige raadsman

30 mei 2024

Binnen no-time een deskundige raadsman. Bedankt!

- Claudia van de Veen

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

22 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Simon van de Wal

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

16 mei 2024

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Michel van den Bosch

Vakkundig en ervaren

11 mei 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Ramona Evers

Jurist met verstand

30 april 2024

Geweldig handig rechtelijk raadgeving op maat gekregen. Dit scheelde enorm veel.

- Petra van den Broek

Gerechtigheid!

25 april 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Roy van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bergen op Zoom

Advocatenkantoor Temmen

Lievenshovelaan 12
4623 TA Bergen op Zoom
Nederland

0164 273 388
http://www.advocatenkantoor-temmen.nl/

Marleen Janse, Advocatuur & Mediation

Parallelweg 9
4661 KJ Halsteren
Nederland

0164 700 254
http://www.marleenjanse.nl/

Anderz Lawyers

Blokstallen 2b
4611 WB Bergen op Zoom
Nederland

0164 212 721
http://anderzadvocaten.nl/