Advocaat Breda

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Breda die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Breda verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Breda – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Breda gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Breda
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Breda, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Drimmelen, Rijsbergen en Den Hout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Breda

Zoek je een professionele en goede advocaat in Breda? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Breda te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Breda. Vanwege deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Breda die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Breda
 • Ontslag aanvechten in Breda
 • Personen- en Familierecht advocaat Breda
 • Arbeidsrecht advocaat Breda
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Breda
 • Strafrecht advocaat Breda
 • Letselschade advocaat Breda
 • Ondernemingsrecht advocaat Breda
 • Civielrecht advocaat Breda
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Breda

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Breda

Een regionaal advocatenkantoor in Breda kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Breda inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal gewild, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Breda is dat je natuurlijk een individu in de omgeving hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Breda

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Breda

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Breda te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Breda staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Breda te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Breda je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is bepalend, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je rechtstreeks een bijpassend aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Breda, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Breda

Een jurist in Breda is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Breda niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Breda uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je voltrekken. Het is daarom noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Breda?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Breda.

Letselschade advocaat Breda

Wellicht denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Breda voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Breda te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Breda om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Breda.

Letselschade advocaat Breda zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Breda zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Breda

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is uiteraard een prima plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bedrijven in de regio. Louter zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Breda. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Vervolgens is een gesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een prima gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Breda.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Breda en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Breda

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Breda zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Breda te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Breda is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Breda veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Breda in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Breda in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Breda

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Breda

Individueel bijgestaan

23 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Erik van Wijk

Rechtvaardigheid!

15 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Adrianus Kuiper

Eenvoudig perfect

9 mei 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo competent zou zijn.

- Stefan de Haan

Tijd voor actie

1 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Super!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren gauw ontvangen en daarom konden we vlot met de advocaat in zee.

- Gerardus van der Meer

Voelt goed

27 april 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Super!

- Petrus Timmermans

Eersterangs advocaat gevonden

14 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Top

- Renate de Boer

Echtscheiding goed begeleid

11 april 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- René Prins

Hele zaak vakkundig begeleid

3 april 2024

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Rogier Verhoeven

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

28 maart 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Karin Kuiper

Uitgelichte advocatenkantoren uit Breda

Professionals Breda

Smederijstraat 2
4814 DB Breda
Nederland

0800-12128
https://professionalsbreda.nl/advocaat

Kessels Advocaten

Julianalaan 1
4819 AB Breda
Nederland

076 525 3535
http://kesselsadvocaten.nl/

Schouten Legal

Baronielaan 135A
4818 PD Breda
Nederland

076 762 0012
https://www.schoutenlegal.nl/