Advocaat Bussum

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Bussum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bussum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Bussum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bussum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Bussum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bussum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Breukeleveen, Naarden en Muiderberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bussum

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Bussum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Bussum te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Bussum. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Bussum die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bussum
 • Ontslag aanvechten in Bussum
 • Personen- en Familierecht advocaat Bussum
 • Arbeidsrecht advocaat Bussum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bussum
 • Strafrecht advocaat Bussum
 • Letselschade advocaat Bussum
 • Ondernemingsrecht advocaat Bussum
 • Civielrecht advocaat Bussum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bussum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bussum

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Bussum een goed besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Bussum kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bussum. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier bij voorkeur juridisch advies wil hebben over deze specifieke zaak. Voor organisaties of personen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Bussum is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Bussum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bussum

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Bussum te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Bussum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Bussum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Bussum je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk doorslaggevend, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een fatsoenlijk aanbod. Via ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Bussum, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bussum

Een jurist in Bussum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Bussum, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een paar procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is mogelijk belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bussum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bussum.

Letselschade advocaat Bussum

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bussum voor je te laten starten, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Bussum te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Bussum die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bussum.

Letselschade advocaat Bussum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bussum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bussum

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bussum in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Bussum heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Bussum te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bussum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bussum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bussum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bussum. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Bussum hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Bussum? Een geschikte kandidaat treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Bussum echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bussum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bussum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bussum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bussum

Convenant opgemaakt

25 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo overeengekomen. Buitengewoon!

- Ramona de Boer

Zoals verwacht

14 mei 2024

Offerte was goed.

- Robertus Veenstra

Competent en vakkundig.

9 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Cornelia Driessen

Ontslag op staande voet afgewend

3 mei 2024

Op het nippertje ongegrond ontslag kunnen beletten.

- Sharon Post

Onverwacht een grote schadeloosstelling toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

25 april 2024

- Sylvia van der Heijden

Direct de juiste pro ontdekt

15 april 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik rap in aanraking met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Saskia de Lange

Zoals verwacht

7 april 2024

Offerte was passend.

- Miranda van de Wal

Convenant afgehandeld

31 maart 2024

Convenant was snel afgehandeld. Super!

- Kevin van de Velden

Had dit veel eerder moeten doen

24 maart 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Maaike van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bussum

Bellius advocaten

Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland

035 678 2545
http://www.bellius.nl/

Fiscalisten Coöperatie

Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
Nederland

035 631 5520
http://www.fiscalistencooperatie.nl/

Stam Advocaten

Energiestraat 5A
1411 AN Naarden
Nederland

088 004 8400
http://www.stam-advocaten.nl/