Advocaat Naarden

Behoefte aan een professionele advocaat uit Naarden die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Naarden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Naarden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Naarden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Naarden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Naarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Muiderberg, Bussum en Muiden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Naarden

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Naarden? Het zoeken van de beste advocaat in Naarden is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de beste advocaat in Naarden te zoeken in het grote aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Naarden. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Naarden die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Naarden
 • Ontslag aanvechten in Naarden
 • Personen- en Familierecht advocaat Naarden
 • Arbeidsrecht advocaat Naarden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Naarden
 • Strafrecht advocaat Naarden
 • Letselschade advocaat Naarden
 • Ondernemingsrecht advocaat Naarden
 • Civielrecht advocaat Naarden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Naarden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Naarden

Een plaatselijk advocatenkantoor in Naarden kan absoluut uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Naarden inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is doorgaans gewild, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Naarden is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult treffen. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Naarden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Naarden

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Naarden, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Naarden zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of wanneer je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Naarden. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Naarden jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Naarden

Een jurist in Naarden mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Naarden niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Naarden, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Naarden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Naarden.

Letselschade advocaat Naarden

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Naarden wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Naarden te traceren. Het moet toch wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Naarden die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Naarden.

Letselschade advocaat Naarden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Naarden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Naarden

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Naarden in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Naarden heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Naarden te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Naarden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Naarden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Naarden

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Naarden. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Naarden hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Naarden? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Naarden echt enorm eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Naarden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Naarden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Naarden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Naarden

Juridische begeleiding was fijn

16 juni 2022

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Anne Dekker

Prima begeleid van begin tot einde traject

6 juni 2022

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Ivo van der Horst

Inhoudelijk en professioneel.

30 mei 2022

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Albert Mol

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

28 mei 2022

Snelle en directe behandeling van de procedure. Ook vlug antwoord op aanvraag van de offertes.

- Bart Meijer

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

17 mei 2022

In minder dan een paar ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Esther van Leeuwen

Aanrader!

11 mei 2022

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Margaretha van Vliet

Door raad en daad bijgestaan

5 mei 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

Na aanvragen offertes gauw ontvangen*
De offertes waren gauw binnen en hierdoor konden we snel met de advocaat in zee.

- Marcel van der Horst

Prima advocaat gevonden

1 mei 2022

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Adriaan Koster

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

23 april 2022

Er is in onze zaak door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Simone Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Naarden

Bellius advocaten

Nieuwe Spiegelstraat 18
1406 SJ Bussum
Nederland

035 678 2545
http://www.bellius.nl/

Fiscalisten Coöperatie

Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
Nederland

035 631 5520
http://www.fiscalistencooperatie.nl/

Stam Advocaten

Energiestraat 5A
1411 AN Naarden
Nederland

088 004 8400
http://www.stam-advocaten.nl/