Advocaat Diemen

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Diemen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Diemen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Diemen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Diemen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Diemen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Diemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nederhorst den Berg, Weesp en Ouderkerk Amstel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Diemen

Als je een advocaat in Diemen zoekt, heeft dat vaak een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Diemen een nare. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Diemen zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het gebied waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Diemen is immers de andere niet en de kennisgebieden en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Tevens is een advocaat dikwijls ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Derhalve is het zoeken van een juiste advocaat in Diemen een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je speurtocht naar een goede advocaat in Diemen. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Diemen
 • Ontslag aanvechten in Diemen
 • Personen- en Familierecht advocaat Diemen
 • Arbeidsrecht advocaat Diemen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Diemen
 • Strafrecht advocaat Diemen
 • Letselschade advocaat Diemen
 • Ondernemingsrecht advocaat Diemen
 • Civielrecht advocaat Diemen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Diemen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Diemen

Een advocatenkantoor in Diemen heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Diemen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Diemen is dat je altijd nog een individu in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het immers voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Diemen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Diemen

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Diemen te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Diemen staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Diemen te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Diemen je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm bepalend, zeker als de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Diemen, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Diemen

Ga indien je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Diemen. Je kunt een jurist in Diemen wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Diemen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Diemen mogelijk.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Diemen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Diemen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Diemen.

Letselschade advocaat Diemen

Een letselschade advocaat in Diemen kan je assisteren om een passende schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Diemen je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste pluspunt van een letselschade advocaat in Diemen is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Diemen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Diemen.

Letselschade advocaat Diemen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Diemen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Diemen

Indien je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Diemen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Diemen heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Diemen te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Diemen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Diemen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Diemen

Een scheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Diemen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Diemen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Diemen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Diemen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Diemen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Diemen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Diemen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Diemen

Scheiding prima geregeld

27 april 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Patricia Kok

Zoals verwacht

17 april 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Rob de Lange

Eind goed, al goed

8 april 2024

Na weken wachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Maurice Prins

Geen nummer, humane afhandeling

4 april 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Michel van Veen

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

27 maart 2024

Mijn advocaat had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Melanie Hoekstra

Verstand van zaken

18 maart 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Petra Post

Direct de passende professional gevonden

13 maart 2024

Na de offertes gauw de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Kirsten Postma

Forse schadevergoeding bij letsel

8 maart 2024

- Jacoba de Graaf

Scheiding prima geregeld

29 februari 2024

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel.

- Nicolaas van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Diemen

Franssen Lawyers

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
Nederland

020 663 1966
http://www.franssenadvocaten.nl/

Dutch advocaten

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
Nederland

020 520 6575
http://www.dutchadvocaten.nl/

HJ Lawyers B.V.

Weesperzijde 99A
1091 EL Amsterdam
Nederland

020 820 0169
http://www.hjlaw.nl/